-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere
-
Glenn Bechs hårde barndom: Jeg blev mobbet
-
Millionvilla i "Spillet": Så meget koster den

Sprøde kokoskager
Få opskriften på hjemmebagte sprøde kokoskager.
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Bagetid:
- 20 min.
- Opbevares i dåse
- (ca. 30 stk.)
- 100 g blødt smør
- 100 g sukker (1 1/4 dl)
- 75 g kokosmel (ca. 2 dl)
- 75 g hvedemel ( 1 1/4 dl)
- ½ tsk hjortetakssalt
- Rør blødt smør og sukker sammen og kom de øvrige ingredienser i. Saml dejen.
- Rul nøddestore kugler og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen (god afstand, da de flyder ud). Tryk dem lidt flade.
- Bag dem ved 130 grader (det ér rigtigt med den lave temperatur) i ca. 20 min.