-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Tærte med bær og marcipan
En skøn tærte, der kan bages dagen før.
8 personer
Ingredienser
- Af Mai Knauer
- Grundmørdej:
- 150 g smør
- ½ dl flormelis
- 4 dl hvedemel
- 1 æg
- ½ spsk vand
- Marcipanfyld:
- 3 æg
- 2 dl græsk yoghurt 10%
- 1 dl cremefraiche
- 1 dl sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 100 g marcipan
- Desuden:
- 250 g blandede bær (f.eks. hindbær, blåbær, brombær, ribs)
- 20 g flormelis
Sådan gør du
- Mørdej:
- Kom smør, flormelis og mel i en foodprocessor, og blend det fint. Tilsæt æg, og blend igen. Tilsæt vand for at samle dejen, og blend igen.Kom dejen i en form på 20 x 26 cm beklædt med bagepapir. Stil bunden på køl, inden den skal bages med marcipanfyldet.
- Marcipanfyld:
- Pisk æg, yoghurt, cremefraiche, sukker og vaniljesukker sammen, og pisk godt. Riv marcipanen ned i fyldet, og pisk grundigt.
- Fyld den ubagte bund 2/3 op.
- Kom tærten i ovnen, og bag den på 175 grader i 30-40 minutter nederst i oven.
- Lad kagen køle af, og pynt med blandede bær og flormelis lige inden servering.