Kalv på krydret spinat

Kalv på krydret spinat

Hakket kalvekød har sin egen milde smag, og den skal man omgå med nænsomhed som her.

4 personer

Ingredienser

  • ca. 600 g hakket kalvekød
  • 1 æg
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • 2-3 spsk. pinjekerner
  • 300 g babyspinat
  • lidt smør
  • 1/2 peberfrugt i smalle strimler
  • 1 fed hvidløg
  • chilipulver
  • 1 bdt. persille
  • 1 bdt. dild eller estragon
  • små, kogte kartofler efter appetit

  1. Ælt kødet med æg, salt og peber, og form det til ovale boller. Bag dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 25 min.
  2. Rist først pinjekernerne på en tør pande, og skrab dem til side. Svits derefter den skyllede spinat i lidt smør, tilsæt chilipulver, peberfrugt, presset hvidløg og hakket grønt, og varm det hele godt igennem. Drys med pinjekerner.
  3. Server kødet med spinat og små kartofler.
  4. TIDSFORBRUG:35 MIN, HERAFARBEJDSTID: 35 MIN.