10 stk.

Ingredienser

  • Mørdej
  • 2 tsk. vand
  • 1 æggeblomme
  • 100 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 150 g mel
  • Fyld:
  • 1 æggehvide
  • 90 g sukker
  • 60 g kokosmel
  • revet skal af 1⁄2 appelsin
  • 1 tsk. mel

  1. Rør vand og æggeblomme sammen. Rør smør og sukkersammen, og dryp æggeblommen i under omrøring. Tilsætmel og ælt dejen sammen. Lad den hvile ikøleskab ca. 30 min.
  2. Rør fyldet sammen, og trildet til 10 kugler.
  3. Rul dejen ud, og stik den udi runde kager, der måler ca. 10cm i diameter.
  4. Læg en kokoskugle på midtenaf hver, og fold siderne op.Giv kagen et lille klem med trefingre, og sæt den på bagepladen.Bag kagerne ved 175 gr. ica. 25 min.Lad dem blive helt kolde.