Lækker carpaccio: 3 nemme opskrifter Carpaccio er en kendt og elsket klassiker i det italienske køkken, og her får du 3 lækre opskrifter på både den klassiske carpaccio med kalvekød, men også en vidunderlig laksecarpaccio og en dejlig vegetarisk version af den lækre carpaccio, der er lavet med rødbede og sød kartoffel...
Carpaccio med basilikum og pinjekerner Råt kød er lidt en tillidssag, så bestil et godt stykke oksekød hos din slagter, og få ham til at skære det ud i papirtynde skiver til lækker carpaccio. Hvis ikke i er til råt kød, kan du i stedet lave carpaccioen med tunbøffer, som du steger og skærer i tynde skiver.
Rødbedecarpaccio med appelsin Carpaccio er egentlig navnet på en ret af tynde skiver råt oksekød. Her har jeg brugt sæsonens smukke rødbeder på næsten samme måde.
Siciliansk fennikelsalat Fennikel smager allerbedst, når den snittes tyndt som her i denne lækre salat med fine nuancer af det syrlige søde og salte.
Carpaccio af kammusling med wasabidressing Servér den lækre carpaccio af kammuslingler med wasabidressing som en let og anderledes forret nytårsaften. Opskriften får du her: