Gorm’s Julepizza: Brug dine julerester på pizzaen Hvert år lander der for ca. 700 kr. julemad i skraldespanden hos en almindelig, dansk familie, og sammenlagt kasserer danskerne julemad for mere end 1 milliard kroner om året. Det har fået altid opfindsomme og madglade Gorm Wisweh, manden bag Gorm’s Pizza, til at komme med sit bud på, hvordan vi får mest mulig glæde af juleresterne.
Anette Eckmann: Confit de Canard med julesalat Prøv Anette Eckmanns juleklassiker - Confit de Canard med julesalat.
Anette Eckmann: Confit de Canard med julesalat Prøv Anette Eckmanns juleklassiker - Confit de Canard med julesalat.
Confiterede andelår Gode til mange, fordi de kan laves i god tid og blot lunes inden servering, og fordi de smager lidt mere spændende end almindelig stegt and. Andelårene dur også, selvom de ikke er varme.
Confit de canard Der er mange måder at servere den klassiske juleand på juleaften - her har vi valgt udvidet julemiddagen med den franske klassiker 'Confit de canard', som som supplement til andestegen.
Salat med confiterede andelår, æble og savojkål Servér brød til salaten, så har du et let aftensmåltid mellem jul og nytår.
Andelårconfit med grønne linser Slagtere og delikatessebutikker har af og til andelårconfit til salg. Men du kan sagtens lave de møre, sprøde og superlækre lår selv. Servér dem, som de gør i Frankrig på denne tid af året: Med en mættende, rustik linse-cassoulet til.