Asparges- og kyllingespyd med frisk couscous salat Aspargessæsonen er skudt igang og det betyder massere af retter med den lækre grøntsag. Lav for eksempel en skøn forårsmiddag med spyd af kylling og asparges, samt en frisk salat til.
Marinerede kyllingespyd med couscous-salat Tilsæt et strejf af Mellemøsten til din aftensmad. Det kræver mindre, end du tror.
Stærke sild med grønkålscouscous Sild er noget af det mest undervurderede mad – sundt, billigt og velsmagende. Her er sildene fulde af stærk sennep, men smager også skønt med wasabi. Læg eventuelt ekstra sild i en lage af 50 % eddike og 50 % sukker, så kan de holde sig i et par dage i køleskab og smager fantastisk.
Couscous-salat & spicy lam Hvad har du på menuen i aften? Her er et godt bud på en lækker ret med masser af smag og vitaminer.
Cous cous med granatæbler og krydderurter Granatæble og mynte er gengangere i det marokkanske køkken og giver et frisk løft til eksempelvis couscous.
Couscoussalat med kylling Lav en god smagfuld couccoussalat med kylling. Det både mætter og er sundt.
Couscous med tomat og kylling Kom rå blomkål i din blender og lav den fineste grønsagscouscous. Server med ovnbagte tomater og kylling, og du har et måltid med masser af proteiner for få kalorier.
Stor couscous-salat En nem og frisk salat, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge − eller blot spises med groft brød til.
Mere omega-3: Rødfisk & couscous med edamame Lækker mad med sunde råvarer til dig, der gerne vil holde vægten.
Couscoussalat med rosiner og grønt Smag på mellemøsten med en salat, der er god som tilbehør til kylling, kød og fisk.
Couscoussalat med rejer Denne salat med rejer og couscous er frisk og fyldig med masser af vitaminer og proteiner.
Kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous" En nem hverdagsret, hvor broccolien erstatter de traditionelle cous-cousgryn.
Lamme tagine med abrikoser, koriander og cous cous Tagine med lam - skøn simremad med masser af saft, kraft og krydderier. Du kan blande kød og krydderier dagen i forvejen, så det er hurtigt at sætte over.