Flødekartofler - verdens nemmeste tilbehør
Flødekartofler må næsten være verdens nemmeste tilbehør til diverse kødretter og steg, og opskriften på flødekartofler kan varieres i det uendelige. Du kan f.eks. tilsætte løg, hvidløg, porrer, dijonsennep eller rodfrugter – du bestemmer helt selv, hvordan dine flødekartofler skal være.
Kort sagt - flødekartofler er nemt og klassisk tilbehør, der passer godt til al slags kød. Find alle vores opskrifter på flødekartofler her.
Lækre hjemmelavede flødekartofler for enhver smag
Nogle vælger at bruge færdigkøbt Mornaysovs til flødekartoflerne, mens andre igen sværger til at bruge piskefløde, eller almindelig fløde evt. blandet op med creme fraiche.
Vil du gerne skære (lidt) ned på fedtet i dine flødekartofler, så erstat halvdelen af piskefløden i opskriften med kaffefløde.
I nogle opskrifter skal der ost oven på flødekartoflerne, inden de kommer i ovnen – det gør dog ikke fedtprocenten i flødekartoflerne mindre.
Prøv også opskriften på flødekartofler med jordskokker.