Hummus - med både sprøde og bagte hvidløg Klassisk hummus med masser af smag er nemt at lave selv. Se her kok Louisa Lorrangs bud på en skøn opskrift. De møre, bagte hvidløg er ikke stærke, men blide og aromatiske og fantastiske i hummussen. Sprøde hvidløg på toppen giver både knas og endnu mere smag.
Nyt liv til madpakken: 4 lækre opskrifter Skift de flade rugbrødsmadder ud med en appetitlig frokost, der sagtens kan tilberedes aftenen i forvejen. Få 4 lækre opskrifter her.
Bagt blomkål og hummus på gule ærter Brug efterårets grøntsager til denne lune salat bestående af bagt blomkål og humus på gule ærter.
Pita med hummus og lammedeller Pitabrød er perfekte i madpakken, for du kan fylde dem med stort set alt - her har vi lavet en luksusversion med lammefrikadeller og hjemmelavet hummus.
Fladbrød med hummus og løgsalat Selv om tiden er knap i hverdagen, behøver du ikke forfalde til fastfood. På kun 20 minutter kan du nå at lave et festfyrværkeri af et sundt måltid – se bare her.
Nem sommermad: Fladbrød med hummus og tomatsalat En simpel hummus får ofte hovedrollen i dagens måltid hjemme hos os. Jeg har selv lavet den, men kender du en (f.eks. din grønthandler eller Emmerys), der laver den godt, så køb den og nyd, at din mad er klar på 5 minutter.
Nem sommermad: Fladbrød med hummus og tomatsalat En simpel hummus får ofte hovedrollen i dagens måltid hjemme hos os. Jeg har selv lavet den, men kender du en (f.eks. din grønthandler eller Emmerys), der laver den godt, så køb den og nyd, at din mad er klar på 5 minutter.
Hurtig hummus Hummus har sin oprindelse i Mellemøsten, men den er for mange nærmest blevet en dansk klassiker.
Fladbrød med hummus og tabouleh En genial vej til hurtig, sund aftensmad. Både hummus og falafler kan sagtens købes færdiglavede i rigtig fin kvalitet. Rund evt. din lokale grønthandler.
Edamamehummus Jeg bruger denne ”hummus” som pålæg på knækbrød eller ristet rugbrød. Men den fungerer også godt som topping på et sprødt salatblad dryppet med lidt lime.
Hestebønne-hummus Hummusen er dejlig til kebab, på bruschetta til forret, som sandwichcreme, tapas, eller bare at spise med brød og salat.