Vildtragout med mos Sæt en lækker vildtgryde på middags bordet. Den skal simre længe, men passer sig selv det meste af tiden.
Brændende kærlighed med æbler & porrer Brændende kærlighed er en skøn, traditionel ret, med bacon og kartoffelmos. Retten serveres som regel med et drys purløg på toppen og et godt stykke rugbrød til. Her har opskriften lige fået et twist, idet „kærligheden“ er med æbler og porrer i stedet for de traditionelle løg. Den nemme og lækre opskrift på brændende kærlighed helt uden løg:
Skøn bøf stroganoff med chorizo og rodfrugtmos Den klassiske bøf stroganoff er her piftet op med lidt chorizopølse og serveret med en lækker luftig mos af rodfrugter og kartofler. Er du ikke til rodfrugterne, kan du vælge at servere din bøf stroganoff med almindelig kartoffelmos. Få opskriften her:
Shepherds Pie - en klassiker fra det irske køkken Shepherds Pie er en vaskeægte klassiker fra det irske køkken. Her får du opskriften på den lækre kødret med kartoffelmoslåg.
Osso buco med gremolata Persille er genialt drys over de fleste simreretter. Gremolata (der betyder finthakket) er det italienske navn for en blanding af persille, hvidløg og citronskal, som vi her har drysset over en skøn osso buco med masser af saft og kraft.
Svitsede grøntsager med kartoffelmoslåg Svitsede grønsager er en nem og lækker måde at bruge sine grønsager på. Her er der piftet op med et låg af lækker og luftig kartoffelmos.
Bøf stroganoff med luftig kartoffelmos Lækker simremad med oksekød - den klassiske bøf stroganoff med en let og luftig kartoffelmos til.
3 klassiske opskrifter på gullasch og kartoffelmos Her får du 3 vidunderlige opskrifter på klassisk gullasch, samt 3 opskrifter på lækker kartoffelmos, du kan servere til.
Steak med kartoffel- og ærtemos Det er ikke helt sæson for ærter endnu. Men de frosne er faktisk virkelig gode og giver denne ret et skønt spark af forår! Jeg bruger som regel ikke frosne grøntsager, men lige præcis frosne ærter er gode til supper, dip og mos.
Steak med kartoffel- og ærtemos Det er ikke helt sæson for ærter endnu. Men de frosne er faktisk virkelig gode og giver denne ret et skønt spark af forår! Jeg bruger som regel ikke frosne grøntsager, men lige præcis frosne ærter er gode til supper, dip og mos.
Kartoffelmos med ramsløg, parmesan og sort peber Kartoffelmosen her er helt enkel hverdagsmad med ganske få ingredienser. Den er simpel, men fantastisk. Ved at blive moset sammen med de varme kartofler, afgiver ramsløgene lidt af deres skarphed, samtidig med at smagen bevares.
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld Her får kartoflerne selskab af broccoli, der kun indeholder halvt så mange kalorier som kartofler, er fiberholdig og forstyrrer ikke blodsukkeret.
Langtidsstegt kalvecuvette med mos og rødbedecrudité Langtidsstegt kalv lyder kokkesvært, men kan laves dagen i forvejen og er såre simpelt.
Brændende kærlighed med kål og selleri Der er farve og vitaminer i den brændende kærlighed anno 2012.
Kartoffelmos med søde kartofler Amerikanerne spiser traditionelt kartoffelmos og søde kartofler gratineret med marshmallows til deres kalkun. Her har jeg kombineret de to til en sød, fyldig mos.