Hummus - med både sprøde og bagte hvidløg Klassisk hummus med masser af smag er nemt at lave selv. Se her kok Louisa Lorrangs bud på en skøn opskrift. De møre, bagte hvidløg er ikke stærke, men blide og aromatiske og fantastiske i hummussen. Sprøde hvidløg på toppen giver både knas og endnu mere smag.
Omelet med kantareller a la creme Tag på skovtur med en kurv under armen, og gå på jagt efter desmagfulde kantareller. Prøv dem som tilbehør til en dejlig omelet,eller nyd dem helt enkelt på et stykke ristet brød
Fokus på mellemmåltider: Er de så vigtige, som vi tror? Nej, faktisk ikke – hvis man spørger forskerne. Men føler du, at du har brug for dem alligevel, er det værd at tænke over, hvordan de er sammensat.
Asiatiske salathapsere Superlækre og sprøde salathapsere som man kan spise mange af med samvittigheden i god behold.
Müslibar med nødder, frø og chokolade Det er nemt at lave sine egne müslibarer, og de smager helt sikkert bedre end dem du kan købe.
Rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise Find fantastiske grøntsager i flotte farver og server dem med en god dip til og ristet rugbrød, der knaser sprødt. Mere skal der ikke til for at lave en imponerende snack.
Knækbrød med birkes og sesam Hjemmelavet knækbrød smager super godt og er en perfekt madpakke- eller eftermiddagssnack.