Geniale grovboller: Mysliboller Grove og søde på samme tid - her får du opskriften på lækre og saftige mysliboller med nødder, rosiner, dadler, havregryn og solsikkekerner.
Mindre madspild: Rugbrødsgranola med kokosflager, græskarkerner og citrontimian Brug det rugbrød, der er blevet lidt for tørt, til at lave denne skønne granola,som vil løfte din skyr, ymer eller yoghurt til nye højder. Prøv dig frem med tørredefrugter, gryn, flager eller nødder, og brug også granolaen til en klat god vaniljeis, en sød panna cotta eller en anden blød dessert, der godt kunne bruge lidt modspil.
Kiwi-snitter Bag en mysliagtig kagebund, og dæk den med en blød, grøn creme og masser af kiwiskiver. En flot snitte med masser af sunde ingredienser.
God start på dagen: Lav din egen mysli Vil du have en sund mysli uden for meget sukker? Vi har blandet gode fibre, sunde fedtstoffer, frø og kerner til lækker mysli.
Mysli med mørk chokolade og nødder Top din morgenskyr med en lækker, sprød luksusmysli med grofthakkede nødder, store stykker mørk chokolade og frysetørrede bær. En fantastisk start på dagen. En opskrift af Maja Ambeck Vase.
Sådan laver du selv müslibarer Sprøde og chewy müslibarer med hasselnødder, mørk chokolade og frysetørrede bær. Fri for gluten og fulde af guf! Lav gerne dobbeltportion, for de forsvinder lynhurtigt!
Hjemmelavede myslibarer: Myslitern Lad børnene bage! Disse myslitern er lige til at gå til for både små og store barnehænder.
Müsli med gojibær og tørret abrikos Denne müsli er rig på den sunde fedtsyrer monoumættet fedt. Den er ligeledes meget fiberholdig og derfor både god for din fordøjelse og mætter godt. Spis den ovenpå skyr eller fromage frais.
Flad mave-müsli Denne müsli består primært af nødder, da de er særligt vigtige, når du vil spise maven flad.
Brunch 1.000 kr.: Yoghurt med müsli og bær og andeleverpate Yoghurt med hjemmelavet müsli er super lækkert.Det er ikke kompliceret at lave sin egen pate, og det smager ganske forrygende med den søde, aromatiske figenmarmelade.