Langtidshævede pitabrød - der altid bliver gode! Hemmeligheden bag gode pitabrød er, at dejen skal æltes godt, så proteinerne i melet får mulighed for at udvikle stærk og elastisk glutenstruktur. Det kan gøres med hænderne eller en røremaskine. Og så skal de hæve - rigtig gerne langtidshæve - hvis du har tiden.
Uhm! Hjemmelavet Shawarma Kødet her skal helst marinere en times tid, men smager kun bedre, hvis det får lov til at marinere natten over. Vi bruger fladbrød, men du kan sagtens bruge pitabrød i stedet. Her får du opskriften på lækker hjemmelavet shawarma.
Slanke klassikere: Grove pitabrød Grove pitabrød med sundt fyld smager skønt og er et sikkert hit for hele familien.
Pita med hummus og lammedeller Pitabrød er perfekte i madpakken, for du kan fylde dem med stort set alt - her har vi lavet en luksusversion med lammefrikadeller og hjemmelavet hummus.
Sense opskrift frokost: Pitabrød med fyld Pitabrød er sundt, nemt - og så kan du nemt bruge det som madpakke. Du kan sagtens selv bestemme fyldet - her får du lidt inspiration.
Fladbrød med hummus og tabouleh En genial vej til hurtig, sund aftensmad. Både hummus og falafler kan sagtens købes færdiglavede i rigtig fin kvalitet. Rund evt. din lokale grønthandler.
Pitabrød med avocado, pesto og bløde æg Så er der nem aftensmad. Du kan udskifte pitabrødet med rugbrød eller knækbrød.
Pitabrød med kylling og spidskål Når det skal være nem og hurtig aftensmad, serverer vi pitabrød med kylling og spidskål.
3 nemme med pitabrød Skal det være nemt og hurtigt en dag, så prøv en af disse 3 nemme opskrifter med pitabrød.