En roastbeef - tre nemme retter Spar tid i køkkenet - når du alligevel steger en roastbeef eller en anden steg, så tænk allerede 'reste-maden' ind fra start. Steger du en større steg, kan du nemlig både lave biksemad og en super lækker frokostsalat med resterne. Se hvordan, du gør her:
Mættende frokostsalat med roastbeef Let og lækker salat, der mætter. Den lækre kombi af spinatblade, cherrytomater, oliven og parmesanost passer perfekt til en rest kold roastbeef. Se hvordan. du laver salaten her:
Biksemad de luxe med roastbeef & spejlæg Nem og lækker biksemad, som du hurtigt kan lave med en rest roastbeef, lidt kartofler og løg. Den skønne biksemad serveres selvfølgelig med et spejlæg eller to på toppen.
Roastbeef med grov kartoffel-selleri-mos Mange er lidt bange for at stege en roastbeef, for hvad nu hvis, den bliver tør - eller får for lidt? Det er faktisk slet ikke så svært at stege en roastbeef i ovnen - her får du opskriften på en lækker ovnstegt roastbeef med super lækkert tilbehør.
Dejlig weekendmenu: Roastbeef & skøn æblestrudel med creme Den skønne weekendmenu behøver ikke at blive serveret rygende varm. Det gør den til en afstressende servering. Desserten er en klassisk æblestrudel med creme.
Tomatsalat med rugpasta og roastbeef Når tomater er sæson får man dem næsten kastet i nakken. Køb en god portion og brug dem både som salat, varm og kold suppe, i sammenkogte retter. Tomater er sunde pga. det høje indhold af antioxidanten lykopen. Stoffer er både at finde i friske tomater, i ketchup og i tomatpure.