Cordon Bleu: Sådan laver du den franske klassiker Cordon Bleu er navnet på en kendt kokkeskole i Paris og så er det også navnet på en skøn ret med skinke og ost. Her får du en lækker opskrift på schnitzler Cordon Bleu, som helt basalt er møre kalveschnitzler fyldt med ost og spegeskinke. Det er ikke svært at lave Cordon Bleu – se her, hvordan du gør:
Lækre skinkeschnitzler med sursød sovs Nem og lækker hverdagsmad - skinkeschnitzel med hjemmelavet sur-sød-sovs og ris. Se her, hvordan du laver lækre schnitzler med spændende tilbehør.
Italiensk inspireret weekendmenu: Risotto & lækker schnitzel Her byder vi på risotto med grønsager som forret, og en lækker italiensk schnitzel, saltimbocca, foldet sammen med skinke og salvie.
John Prices schnitzel i folie Giv gæsterne en overraskelse - pak maden ind i folie. Hverdagens faste rytme bør af og til brydes af lidt festlighed. Vi behøver ikke at tænke på, hvem der har været hos hvem sidst. Hvorfor ikke invitere, når vi har lyst? Man behøver jo ikke at vælge den mest besværlige menu.
Sprøde schnitzler med gulerod og råstegte kartofler Lækre sprøde schnitzler af kalv eller svin med lækkert tilbehør af gulerødder og pommes sauté (råstegte kartofler)
Schnitzler med karry og æble En rigtig lækker ret, der på en gang smager af dansk traditionel mad – og af mad fra mere eksotiske himmelstrøg.
Schnitzler med grønne asparges En rigtig lækker forårsret, hvor skinkesnitzler er i godt selskab med asparges og champignoner.