Pariserbøf med det hele En sprødstegt pariserbøf er en god klassiker. Lav den af friskhakket eller skrabet oksekød til tatar. Det laves af f.eks. okseinderlår, der er magert og fint kød. Få en god opskrift her.
Tatar på ristet rugbrød med sprøde kartoffelchips Tatar kan nydes på mange måder. Her serverer vi tatar på ristet rugbrød med sprøde kartoffelchips.
Aamanns tatarmad Restauranten og forretningen Aamanns er kendt for sine lækre smørrebrødsklassikere, og her får du stedets bud på en opgraderet tatar.
Smurt kalvetatar med sesam og vild brøndkarse Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg står bag Kirk+Maarbjerg, som fokuserer på enkel dansk gastronomi. Prøv deres kalvetatar med sesamolie og brøndkarse.
Vildttatar med yam-marengs og agurk Kiin Kiin er kendt for at nyfortolke thaiklassikere. I denne nyfortolkning giver de tataren et strejf af Asien med ingefær, krydderurter og lime.
Klassisk stenaldermad Hop med på trenden, og dyrk stenaldertemaet for en aften. Vi serverer den klassiske rørte tatar med en spicy hjemmerørt wasabi-mayonnaise og sprøde rodfrugtchips.
Hellefisktatar med æbler, peberrod og dild Byt julens røgede laks ud med hellefisk som en lækker start på middagen. Server den med søde æbler og stærk peberrod.
Laksetatar med æggeblomme, kapers og krydderurter Det er ikke skaldyr, men dog en af vores favoritter fra havet. Laksen viser sig fra sin bedste side, når den serveres helt frisk blandet op med effektive smagsgivere som kapers, løg og sennep. Server laksetataren præcis som dens firbenede fætter, okse-tataren, med æggeblomme og friskklippede krydderurter på toppen.
Rødbedetatar Rødbede er en af mine favoritter. Til salat, bagt, til juice og som her, en tatar. Nyd den med de bløde,pocherede æg og den milde gedeost. Udskift gedeosten med feta, hvis du ikke bryder dig om ged.
Rørt tatar med ramsløgscreme Rørt tatar bliver endnu mere luksus, når det bliver smukt anrettet i sprøde salatblade.
Tatar med brøndkarse og peberrod En ægtefransk klassiker serveret med frisk brøndkarse, valnødder og peberrod. Et oplagt valg til en god frokost
Varmrøget laks rørt som tatar Laks passer godt ind på julebordet. Her røres den fede fisk med klassisk tatargarniture, som giver sprødhed og masser af smag. Servér på salatblade og med syrlig-stærk cremefraiche, fordi det ser smukt ud og ligger lidt lettere i maven end brød med tandsmør.
Adam Aamann: "Jeg elsker tatar" Adam Aamann er kendt for sine nutidige fortolkninger af smørrebrød. I 2012 åbnede han en restaurant i New York – de hippe Newyorkere skal nemlig også lære at elske det danske smørrebrød.
Tartar med salat-topping Kød er en vigtig kilde til jern, som mange kvinder er i underskud af. husk at kødet skal være super friskt, god kvalitet og spises med det samme.
Tatar af oksefilet med sprøde brødstænger Friskhed og kvalitet af afgørende, når du laver tatar. Gå derfor til en slagter du har tillid til. Så får du en ægte fransk klassisker, der smager sublimt.
Tun tatar & Japanese Mango Daisy Japanskinspireret forret/snack med tuntatar og en drink der går godt til, da mangoen går igen i både snack og drink.