Mette Blomsterbergs opskrifter på kager og dessert
Blomsterbergs desserter
Mette Blomsterberg er kendt fra blandt andet Den Store Bagedyst.
Hun er uddannet konditor fra Kransekagehuset i København og driver i dag ’Blomsterbergs Café & konditori' i Kgs. Lyngby, hvor man blandt andet kan få lækre kager, desserter og safter af egen opskrift.
Blomsterberg er danmarkskendt for sine opskrifter på lækre kager og desserter.
Opskrifter på konfekt, kager og desserter
Her på siden kan du blandt andet finde Blomsterbergs opskrifter på brunkager, gateau marcel orange, æblekage, pistaciesmåkager, nougatkræs, julehjerter, Sarah Bernhard og mange andre former for desserter og kager til den søde tand.
METTE BLOMSTERBERGS UUNDVÆRLIGE
Det har hun altid i køleskabet:
- Fløde
- Sød chili på flaske
- Frisk chili
- Hvidløg
- Masser af grøntager
- Sennep
- Hjemmelavet pesto
- Vaniljestænger i Calvados
Fordi:
– Du kan komme rigtig langt med de basisting. Fløde går både til middag og dessert – og vaniljestængerne…
– Jeg har altid flere forskellige pestoer på køl, de tager ingen tid at lave og kan holde i en uge. Jeg bruger pesto i pasta, på brød eller vender den i kogte kartofler.
Chili og hvidløg er geniale smagsgivere.
Og grøntsager bruger jeg i alt. Her i huset består halvdelen af en spaghetti bolognese af grøntsager, f.eks. courgetter og auberginer, der bliver skåret i tern.
Svampe, masser af tomater – ja, det kan sagtens være flåede på dåse – hvidløg, løg, gulerødder, et strint sød chili, basilikum, salt og peber.
Mad behøver ikke være stærkt krydret for min skyld, men det skal smage af noget.