Sponsoreret indhold

Efterårsferie: Det skal du lave med dem, du holder af

Efterårsferien er lige om hjørnet, og det giver mulighed for et afbræk fra hverdagen og masser af hyggetid med dine nærmeste. Her får du inspiration til at give næring til alle dine gode relationer.

Du kender det sikkert godt. I en travl hverdag ender indkøb, madlavning og rengøring tit med at suge alt for meget tid og energi ud af dig – især hvis du har børn. Venindeaftaler og dates med kæresten bliver nedprioriteret, og feriens pusterum kommer derfor som sendt fra himmelen. Nu kan lystbetonede aktiviteter med dem, du elsker, få lov til at fylde kalenderen. Sammen med Biografklub Danmark giver vi dig en guide til, hvordan du kan dyrke dine nære relationer i efterårsferien.

Brunchtid er venindetid

Det er de færreste, der har tid til brunchaftaler i hverdagene, det har du til gengæld i din ferie, og I nogensinde overvejet at kombinere brunch med en biograftur? De fleste biografer har formiddagstider, så I kan begynde dagen med en kop kaffe i den mørke sal, hvorefter I smutter hen på jeres foretrukne brunchsted, så I kan tale om filmen, og selvfølgelig skal I også vende alt det, der ellers rumsterer. Har I al tid i verden, kan I afslutte jeres venindedate med en gåtur – så I får det bedste fra alle verdener: Kultur, mad og frisk luft. Melder I jer ind i Biografklub Danmark, har I en god grund til at ses jævnligt, og samtidig får I noget at se frem til.

Dyrk tosomheden med kæresten

I efterårsferien er alle dage som andre ugers lørdag aften – så hvorfor ikke invitere kæresten ud på en ganske almindelig tirsdag? Grib muligheden for at gøre noget, I ikke plejer – så føles det også som noget ekstra særligt. I kan starte med en øl eller et glas vin om eftermiddagen, hvorefter I tager i biografen og sidder i mørket og skiftevis holder i hånd og dykker ned i popcornbægeret – som I selvfølgelig deler. Efter filmen går turen til et spisested i nærheden, hvor I kan se hinanden i øjnene og tale om alt det, I ikke får talt om til hverdag.

Se hvilke 10 film, I får glæde af som medlem af Biografklub Danmark

Nyd dit eget selskab

Når du tager i biografen alene, får du en anden oplevelse, end når du deler filmoplevelsen med en anden. Du får mulighed for at fordybe dig både under og efter filmen, når du ikke skal kommunikere med et andet menneske. Det er den perfekte anledning til at få noget mere kvalitetstid med dig selv – for det fortjener du. Bagefter kan du passende gå en tur, og gå på opdagelse i de tanker og følelser, filmen har sat i gang.

Lad ferien smitte af på hverdagen med et medlemskab af Biografklub Danmark

· Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.

· Et medlemskab koster 128 kr., og med det får du 10 rabatkuponer, der giver halv pris på billetten.

· De udvalgte film får premiere med cirka en måneds mellemrum, og rabatkuponerne kan indløses i alle landets biografer.

· Et medlemskab giver dig fleksibilitet til at gå i biografen, lige når det passer dig.

· Medlemskabet er allerede tjent ind, efter du har set 2-3 film.

Læs mere, og meld dig ind her.