Sponsoreret indhold

Tag på staycation i København i efterårsferien

Hvem siger, at du skal ud over landets grænser for at komme i feriestemning? Med en staycation i København kan du komme helt ned i gear og lade efterårsferien stå i roens og fordybelsens tegn – og få mulighed for at hvile krop og sind, så du bliver klar til resten af året.

København er en uendelig kilde til kulturtilbud, som de færreste har tid til at få det fulde ud af til hverdag – så hvorfor ikke bruge efterårsferien på at udnytte det, som København har at byde på?

I en af Københavns gemte perler kan du rejse gennem forskellige verdenskulturer, dykke ned i et enormt boldbassin og få en oplevelse, der taler til alle sanser og vækker kreativiteten – og hele familien kan være med. Det interaktive kunstmuseum IKONO Copenhagen er den perfekte destination, hvis du vil have et afbræk fra det, du kender – uden at skulle ud på en længere rejse.

Omfavn det uforudsigelige efterårsvejr Efteråret kan give os alt fra solrige dage, hvor vi kan være heldige, at vi kan nyde naturens smukke efterårsfarver til grå og regnfulde dage, der bedst nydes indendørs. Her er et museum altid en sikker og god mulighed for at holde varmen, men stadig komme ud af de hjemlige rammer. IKONO Copenhagen har 12 forskellige rum med aktiviteter, der lægger op til refleksion og fordybelse. Det er et tilflugtssted, hvor levende farver og teksturer skaber en varm og indbydende atmosfære, hvor du kan koble helt af.

Siden åbningen i juli 2024 har mere end 30.000 mennesker udforsket den helhedsorienterede oplevelse. Medstifter og administrerende direktør for IKONO, Fernando Pastor, mener, at populariteten bl.a. kan forklares med stedets atmosfære.

Det magiske ved IKONO er, at forældre og børn er på samme niveau. Her er de voksne ikke kun tilskuere til børnenes sjove oplevelser; de får også selv muligheden for at udforske, genopdage og slippe deres indre barn løs.

Fernando Pastor

IKONO’s museer ligger også i seks andre storbyer i Europa. Og det er ikke tilfældigt, at valget netop faldt på København som det 7. sted:

IKONO Copenhagen

· Har åbent mandag til torsdag kl. 10-20 og fredag til søndag kl. 9-20:30.

· Ligger på Frederiksborggade 5 – blot 100 meter fra Nørreport station.

· Det kan være en god idé at købe billetter hjemmefra, så du er sikret adgang.

· Køb billetter her.

"København emmer af kultur som kun få andre byer i verden, og da vi planlagde vores ekspansion, vidste vi, at en oplevelse som vores skulle være her. IKONO er mere end bare et sted at lege; det er et rum designet til at bringe generationer sammen," fortæller Fernando Pastor.

En medrivende rejse gennem eklektiske verdener 

I de senere år er der sket en markant stigning i populariteten af oplevelser, der gennem visuelt fængslende miljøer for alle aldre lægger op til fordybelse. IKONO tilbyder en helstøbt rejse gennem verdener, der kombinerer tre nøgleelementer: kunst, leg og det uventede. Fernando Pastor udtaler at:

"I hvert af vores 12 fordybende rum tilbyder vi noget for enhver smag: Fra et rum fyldt med sølvballoner og spejle til områder, hvor du kan udforske verden fra et barns perspektiv. Hvert hjørne er designet til at sætte gang i kreativiteten og skabe forbindelser mellem voksne og børn."

Han understreger også, at hver af de syv lokationer, IKONO har i Europa (Madrid, Barcelona, Budapest, Rom, Wien, København og Berlin), har til formål at blive et sted, hvor daglige bekymringer forsvinder, og familier kan have det sjovt uden besvær og stress – et sted, hvor det bare handler om at leve i nuet.

Så hvis du er i nærheden af København i efteråret og leder efter noget anderledes, farverigt og noget som vækker alle dine sanser, er IKONO Copenhagen den ideelle destination for en helt særlig oplevelse. Uanset om du er på besøg eller lokal, er det en mulighed for at genopdage en ny måde at se og opleve verden på.

Udforsk IKONO Copenhagen her.