Sponsoreret indhold

Inspiration til at dyrke de venskaber, der betyder mest

Inspiration til at dyrke de venskaber, der betyder mest

De varige venskaber er noget af det vigtigste, vi har. Derfor får du inspiration til en god måde at pleje dine tætte venskaber.

Der er mange gode måder at ses, men i en travl hverdag handler det lige så meget om at finde tid til det. En af de bedste måder, du sikrer dig god tid med en veninde, er at have noget sammen. Det kan fx være en ugentlig morgenkaffe på stamcafeen, en fælles løbetur hver torsdag eller et kursus i keramik. Vi anbefaler dog, at I starter jeres egen filmklub – forarbejdet er nemlig gjort for jer: Biografklub Danmark er ikke kun et medlemskab, der giver jer halv pris på udvalgte film i biografen. Det er også en katalysator for masser af hyggeligt samvær hver eneste måned. For dét at gå i biografen er meget mere end at se en film, så her får du alle gode grunde til at hooke op med en eller flere veninder over en god biograffilm hver måned:

Medlemskab forpligter – på den gode måde

En kaffe to go er meget nemmere at udskyde eller aflyse end en venindedate, hvor biografbilletterne allerede er booket. Ofte er grunden til, vi aflyser aftaler, at vi føler os udmattede og trætte – men hey: Hvornår er du så til gengæld ikke også blevet tanket op med maks. god energi efter et gensyn med en tæt veninde?

Køb dit medlemskab her.

Inspirerende filmprogram

I en travl hverdag er det skønt, når noget er planlagt for en, og Biografklub Danmark har på forhånd valgt 10 gode film for jer, der både byder på danske og internationale titler og alt fra komedier og romantik til spænding og drama. Det er en god måde at smage på noget forskelligt, og få filmoplevelser, du ikke selv ville være faldet over.

Se program her.

Sådan fungerer Biografklub Danmark

  • Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.
  • Et medlemskab koster 128 kr., og med det får du 10 rabatkuponer, der giver halv pris på 10 udvalgte biograffilm.
  • De udvalgte film får biografpremiere med cirka en måneds mellemrum, og rabatkuponerne kan indløses i alle landets biografer.
  • Et medlemskab giver dig fleksibilitet til at gå i biografen, lige når det passer dig – til halv pris.

Se oversigten over årets 10 must see-film her.

Nemt at planlægge i god tid

Premieredatoen for de enkelte film er allerede sat, så I kan nemt koordinere med dem derhjemme, og få sat kryds i kalenderen i god tid – så har I også noget at gå og glæde jer til.

Den perfekte anledning til en skål eller to

I kan nemt forlænge filmoplevelsen, fx med en middag eller et glas vin – de fleste af landets mange biografer ligger et stenkast fra en hyggelig vinbar eller et lækkert spisested, hvor I kan fordøje filmen og sludre om alt det, der ellers rør sig i livet.

Intet spild – glæden kan gives videre

Et medlemskab af Biografklub Danmark gør ikke kun dit liv rigere. Hvis du bliver forhindret i at bruge en kupon, kan du give kuponen videre til en god ven, der fortjener at blive forkælet med en god oplevelse i biografen.

30 år med gode biografoplevelser

Biograferne er fulde af gode film, og Biografklub Danmark gør det lettere og billigere for alle at komme helt tæt på store følelser, vildt drama og rørende fortællinger på det store lærred.

Med et medlemskab af klubben kan du nemlig for kun 128 kr. få billetter til halv pris til 10 af de film, et udvalg af kompetente filmkendere vurderer til at være nogle af årets bedste biografoplevelser.

Læs mere, og meld dig ind her.

Filmudvalget har brugt tim

Asset-1.png

evis på at se de film, som er på vej til landets biografer. Af dem har de udvalgt de 10 film, som har givet dem de største oplevelser.

Asset-2.png

For kun 128 kr., som medlemskabet koster, får du 10 rabatkuponer, som giver dig 50 % i rabat, uanset hvad billetten koster i din lokale biograf.

Asset-3.png

Rabatkuponerne kan bruges i ALLE landets biografer. Du bestemmer selv tid og sted.

Asset-4.png

Medlemskabet er tjent hjem, allerede efter du har set 2-3 film.

Asset-5.png

Glæd venner og familie. Er der en rabatkupon, du ikke får brugt, eller en film, der ikke lige er dig, kan du give kuponen videre. Så kan en anden få glæde af halv pris

på billetten.

Her kan du få overblik over hele sæsonens film.

Se mere her, her og her.