Sara Lygum om 'Vild med dans': Derfor sagde jeg 'ja' til at være med

Det var ejendomsmægler og tv-vært Sara Lygums børn, der gav hende modet til at sige ja til 'Vild med dans'.

Denne artikel er bragt første gang hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Tv-vært Sara Lygum er nydanser i årets udgave af underholdningsprogrammet 'Vild med dans', hvor hun danser med Damian Czarnecki.

Sara Lygum er tidligere blevet spurgt af TV 2, om hun ville være med i danseprogrammet, men det er først nu, hun har kunnet sige ja.

Og det er der en god grund til. 

"Alting til sin tid. Mine børn er 13 og 16, så timingen er god nu, for de er så store, og det hjælper meget på det. Jeg valgte også at lave en jobændring for fem år siden for netop at skabe mere tid til mine børn, så jeg kunne være der, inden de nåede at vokse alt for meget fra mig," fortæller Sara Lygum og tilføjer:

"Det er vigtigt, jeg har tiden og overskuddet. Jeg skal ikke sige ja, hvis jeg ikke kan, for det vil ikke være fair overfor Damian, showet eller seerne, hvis jeg ikke var der mentalt."

Derudover var der en vigtig faktor, der spillede ind på Sara Lygums valg om at sige ja til 'Vild med dans'. 

"Mine børn skubbede til mig og sagde, jeg skulle være modig, og jeg har lyst til, de også er sådan i livet og tør. Og så havde jeg også lyst til at udfordre mig selv ved at lære at danse og gøre noget, jeg aldrig har gjort før," fortæller hun. 

Sara Lygums ja til at medvirke i 'Vild med dans' har vist sig at være et godt forbillede, for nu er sønnen også begyndt til dans på den efterskole, han går på, og Sara tror, at det er hendes mod, der er givet videre til sønnen. 

'Vild med dans' 2024, Sara Lygum med børnene Astrid og Oscar