Sponsoreret indhold

Selvforkælelse, der får dig til at glemme tid og sted

Selvforkælelse, der får dig til at glemme tid og sted

Tid til dig selv er vigtig for dit velvære – uanset, hvor social du er. Desværre glemmer mange at prioritere den. Derfor guider vi dig til, hvordan du kan være alene med dig selv for en stund.

Det er ikke altid, vi under os den, selvom den er alfa og omega for vores velvære: Mig-tid. Tid, hvor du giver dig plads og ro til at nyde dit eget selskab. Mangler du inspiration til mig-tid, der ikke ruinerer dig totalt, så læs med her:

Giv dig selv en manicure eller pedicure

Så kan du godt finde fodsalt, creme og neglelak frem. Den hyggelige aktivitet får dig helt ned i gear, mens du nusser dine fusser og koncentreret fokuserer på at lægge neglelak. Den selvkærlige aktivitet bliver nemt til et ritual hver eller hver anden uge – så dine negle altid er lækre.

Tag i biografen

Der er ikke noget som biografsalens mørke, når du vil have en pause fra alle tankerne, der kredser om hverdagens praktik. Her kan du forsvinde væk i en anden verden og få udvidet din horisont. Hvis du melder dig ind i Biografklub Danmark,får du 50 procent rabat på biografbilletter til 10 udvalgte film. Det er en god måde at få booket noget mig-tid i kalenderen.

Sådan fungerer Biografklub Danmark

  • Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.
  • Et medlemskab koster 128 kr., og med det får du 10 rabatkuponer, der giver halv pris på billetten.
  • De udvalgte film får premiere med cirka en måneds mellemrum, og rabatkuponerne kan indløses i alle landets biografer.
  • Et medlemskab giver dig fleksibilitet til at gå i biografen, lige når det passer dig.
  • Medlemskabet er allerede tjent ind, efter du har set 2-3 film.

Læs mere, og meld dig ind her.

Styrk dine evner i køkkenet

Står du nogle gange med et tomt blik og stirrer ned i supermarkedets køledisk? Så skal du måske sætte tid af til at øve dig i at udfolde dine evner i køkkenet. Mig-tid i køkkenet får alle sanserne i spil, og det er en god måde at skrue op for madglæden. Og så gør det jo ikke noget, at du så kan imponere venner og familie næste gang, du får besøg. Læg evt. vejen forbi dit lokale bibliotek, og find inspiration i kogebogsafdelingen.

Lav noget kreativt

Har du altid drømt om at kunne strikke eller hækle gaver til dig selv og andre, er det oplagt at sætte mig-tid af til at øve dig. På Youtube finder du videoer, der guider dig til at komme godt i gang. Det eneste, du skal sørge for, er at købe garn og pinde.

Gå en tur

Snør skoene, og tag noget rart tøj på – for nu skal du udendørs og give krop og sind et kram. Det kan være helt meditativt at gå en tur alene, hvor du slukker for hovedet og lytter til fuglefløjt eller byens summen. Du kan også tage din yndlingspodcast eller musik i ørerne – gå efter det, der føles godt. Når du får sol på kinderne eller bliver blæst igennem, kommer du helt ned i kroppen, og det styrker forbindelsen til dig selv – det er selvforkælelse i sin reneste form.

Sådan fungerer Biografklub Danmark

Asset-1.png

Filmudvalget har brugt timevis på at se de film, som er på vej til landets biografer. Af dem har de udvalgt de 10 film, som har givet dem de største oplevelser.

Asset-2.png

For kun 128 kr., som medlemskabet koster, får du 10 rabatkuponer, som giver dig 50 % i rabat, uanset hvad billetten koster i din lokale biograf.

Asset-3.png

Rabatkuponerne kan bruges i ALLE landets biografer. Du bestemmer selv tid og sted.

Asset-4.png

Medlemskabet er tjent hjem, allerede efter du har set 2-3 film.

Asset-5.png

Glæd venner og familie. Er der en rabatkupon, du ikke får brugt, eller en film, der ikke lige er dig, kan du give kuponen videre. Så kan en anden få glæde af halv pris på billetten.