”Lægen sagde det, jeg vidste kom: Det var tid til at sige farvel”

”Lægen sagde det, jeg vidste kom: Det var tid til at sige farvel”

Model og Instagrammer Chrissy Teigen sætter ord på den enorme sorg, familien har gennemlevet, efter at hun og hendes mand John Legend mistede deres søn kort tid efter fødslen. Men også på den store kærlighed, der er strømmet imod dem fra mange.

“Jeg havde ingen idé om, hvornår jeg ville være klar til at skrive dette. En del af mig troede, at det ville være tidligt, mens jeg stadig følte smerten over det, der skete…”

Sådan starter model og Instagrammer Chrissy Teigen et slags åbent brev hos det amerikanske medie Medium, efter at hun tidligere på måneden offentliggjorde, at hun og hendes mand John Legend havde mistet deres søn Jack kort tid efter fødslen grundet komplikationer.

Her sætter hun blandt ord på det forløb, parret var igennem på hospitalet, da det for alvor gik op for dem, at deres søns liv var i fare:

“Vi fulgte det meget tæt og håbede på, at det ville hele og stoppe. Jeg blødte og blødte i sengen, ikke så meget, men hele dagen, og måtte skifte mine egne bleer løbende, når blodet blev ubehageligt at ligge i”, skriver hun åbent i brevet og fortsætter:

“Efter et par nætter på hospitalet, fortalte min læge mig præcis det, jeg vidste kom – det var tid til at sige farvel. Han (babyen, red.) kunne ikke overleve det, og hvis der gik meget længere tid, ville jeg måske heller ikke (overleve det, red.).”

Et hul i hjertet

Chrissy Teigen forklarer bl.a., at adskillige blodtransfusioner ikke var nok til, at deres søn Jack kunne overleve, og så sætter hun detaljeret ord på, hvordan det var at føde ham med både hendes mand og mor ved hendes side.

“Folk siger, at en oplevelse som denne former et hul i dit hjerte. Der er helt sikkert et hul, men det er blevet fyldt op med kærlighed fra noget, jeg elskede så højt. Det føles ikke tomt, det føles fyldt.”

Til slut takker hun for den overstrømmende støtte og kærlighed, hun har mærket fra mange i den svære tid:

“Jack vil altid være elsket, og vi forklarer vores børn, at han eksisterer i vinden og træerne og sommerfuglene, de ser. Tusind tak til hver enkelt af jer, der har haft os i tankerne, eller som har sendt os kærlighed og historier. Vi er så ubeskriveligt heldige.”

Læs resten af brevet her.