Sponsoreret indhold

Fem lækre designdetaljer til dit badeværelse

Fem lækre designdetaljer til dit badeværelse

Der findes ikke noget bedre end selvforkælelse i rolige og stilrene rammer. Skal du opgradere dit badeværelse, finder du her inspiration i fem stilsikre designuniverser.

Det er her dagen både starter og slutter. Det er her, du bader sjælen i balsam, når du lægger en ansigtsmaske eller smører hele kroppen ind i en velduftende bodylotion. Vil du skabe en oase af velvære, er der meget, du kan gøre, når du indretter dit badeværelse. Smukke detaljer og stilrent design behager øjet og giver en rolig stemning. Find inspiration på listen her, og få æstetik og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

Problemer med hud og hår? Hårdt vand kan være årsagen

altfordamerneXshowerlabs.png

Mange danskere kæmper med tørt hår og irriteret hud uden at vide, at deres vandkvalitet kan være den egentlige årsag. Hårdt vand, der er fyldt med kalk, pesticider og tungmetaller, kan resultere i skader på hud og hår. MILO-brusehovedetfra Showerlabs filtrerer effektivt disse skadelige stoffer i vandet fra, hvilket giver dig blødere hår og en sundere hud. Tusindvis af danskere er allerede skiftet til Showerlabs, hvor MILO har ført til mærkbare resultater på hud og hår. Det kræver intet værktøj og tager kun 20 sekunder at installere. MILO-brusehovedet er måske løsningen på dine skønhedsproblemer og kan købes hos Showerlabs.

Oplev Yuno-kollektionen – elegant dansk design til dit badeværelse

295331473360048610_yuno_kollektion.jpg

Copenhagen Bath står bag Yuno-kollektionen, hvor minimalistisk design møder funktionalitet. Inspireret af københavnske linjer og tidløs æstetik er Yuno skabt til dig, der ønsker at forvandle dit badeværelse til en stilfuld oase. Hvert element i kollektionen er nøje udvalgt for at give et elegant og eksklusivt udtryk. Med materialer af højeste kvalitet og et skarpt øje for detaljerne er Yuno et must-have for dig, der ønsker det bedste inden for dansk design.

Oplev hele kollektionen her.

Værdsæt skønheden i hverdagens små øjeblikke med de smukke og ikoniske designarmaturer fra VOLA

ALT_Med kreditering_VOLA.jpg

De elegante VOLA-armaturer blev designet af Arne Jacobsen i 1968, og virksomheden har været tro mod designet lige siden. Funktion og æstetik er kendetegnende for designet og skaber rammen for et badeværelse, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens støj, og få et øjeblik med ro og velvære.

Lad dig inspirere af de mange kombinationsmuligheder inden for produktserien, og gå på opdagelse i de 27 forskellige farver og overflader.

Med VOLAfår du klassisk dansk design af højeste kvalitet, der holder hele livet.

Tidløst design af enkelthed og elegance

ORAS_Aurelia_614x450.jpg

Den nye bruserserie fra Oras er designet til dig, der ønsker kvalitet og vil have en fantastisk bruseoplevelse – hver gang.

Elegance og funktionalitet afspejler essensen af Oras AURELIA. Udformet med genkendelighed fra naturens elementer løfter designserien fra Orasethvert badeværelse.

Brusearmaturerne i Aurelia-seriener lavet i to varianter: Et firkantet minimalistisk med rene linjer og et rundt, sofistikeret med flydende former. Begge designs fås i fire flotte farver: Krom, børstet stål, matsort og børstet bronze.

De er alle kendetegnet ved den høje kvalitet og udført i certificerede materialer – uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Pink Pleasure: En opgradering, der bemærkes

403815778296213325_gsi_pura.jpg

Gør dit næste badeværelse til noget helt særligt. I løbet af et liv indretter man i gennemsnit to badeværelser – så hvorfor ikke gøre det til noget unikt med et GSI Pura-toilet?

Med GSI har du muligheden for at vælge den finish, der passer præcis til dit hjem. Toilettet er spækket med funktioner, du ikke kan leve uden, når du først har prøvet dem. Det inkluderer bl.a. et effektivt og stille skyl, der bruger mindre vand samt en antibakteriel glasur, der neutraliserer bakterier.