Sponsoreret indhold

Gør dit uderum forårsklar

Gør dit uderum forårsklar

Det er snart tid til at flytte hyggen udenfor og nyde, at varmen og lyset er tilbage. Her finder du ni bud på, hvordan du gør dit uderum lækkert – og så kan sommeren bare komme an.

Kalenderen siger forår, varmere vejr er på vej og naturens mange farver pibler frem. Uanset, om du har en altan, terrasse eller have, finder du her inspiration til at få det bedste ud af dit udendørsområde.

Bliv hurtigt fri for alger med naturlige aktivstoffer

ecostyle_algefri_algemiddel_klar_til_brug.jpg

Er din terrasse, altan eller indkørsel grøn af alger? Så er der hjælp at hente hos ECOstyle. Hos ECOstyle finder du et stort udvalg af produkter til haven fx AlgeFri, som er en effektiv algerens.

AlgeFri er baseret på naturlige aktivstoffer og bekæmper hurtigt og effektivt alger på hårde overflader som fliser, træ, glas og hård plast – og så er det nemt at bruge. Du sprøjter blot direkte på algerne og lader AlgeFri klare resten. Så har du igen en flot have fri for alger.

Nyder du også at bade ude – se det lækre udebad fra Bambus Danmark

Bambusdanmark_Udebad---runde-modeller-på-træterrasse.jpg

Skøn idé med at kunne tage et bad i det fri – det kan du i det lækre bambus-udebad fra Bambus Danmark.

Er du vinterbader, eller synes du bare, at et udendørsbad er fedt, så har du her fundet det, der matcher både hus og have i designet, samtidig med at du vælger det mest bæredygtige materiale.

Har du pool, vildmarksbad eller spa slipper du for at gå indenfor eller have en flok unger rendende gennem huset, når de skal skylles, inden de hopper i vandet.

Udebadet er også genialt efter strandturen.

Bambus Danmark har ni forskellige modeller – også en til dig.

Skab din blomstrende skærehave i højbede

BGByggros_en-raekke-af-land-modern-hoejbede-i-skaerehaven-alt.dk.jpg

Når du arrangerer din skærehave i Land Classic højbede, vil du opnå en række fordele. Først og fremmest giver højbedene optimal dræning og jordtilførsel, hvilket sikrer sund vækst for dine blomstrende planter.

Højden på højbedene gør dem også lettere at nå og pleje, hvilket gør dit havearbejde mere behageligt for dig. Når du bruger højbede, kan du maksimere pladsen og dyrke flere planter på et mindre areal. Endelig tilføjer højbedene en æstetisk dimension til din have, der vil glæde øjet med deres smukke arrangementer.

Algefjerneren er et godkendt klar-til-brug produkt

borupkemi_annoncebanner.jpg

Det kan ikke undgå at genere dit øje, når du ser, at dine fliser og dit hegn er grønt af alger.

Algefjerneren er et godkendt klar-til-brug produkt, der gør alle dine overflader i haven fri for alger og grønne belægninger. Med sin kraftfulde, men skånsomme, formel gør Borup Algefjerner det let at slippe af med alger på træterrassen, hegnet og fliserne. Gør haven til en fryd for øjet med Borup Algefjerner – og skab et algefrit udendørsområde, som du kan nyde med venner og familie.

Kan bruges på fliser, hegn og træoverflader.

Følg Borup på Instagram eller Facebook for flere gode råd.

Skab en vild eng i din have

DSVFroe_omestad_7-2.jpg

Vil du have mere liv i haven og tiltrække bier og sommerfugle?

Så kan du overveje at omdanne en del af din græsplæne til en vild eng!

Blomstereng-frøblandingen fra NatureGrass består af mere end 40 forskellige en- og flerårige blomster og græsser, hvoraf mange er hjemmehørende i den danske natur. Dermed kan du lave en blomstereng, som er det rene tag-selv-bord for alle de insekter, vi gerne vil have omkring os. Blomstereng er beregnet til arealer, hvor du gerne vil have noget af den vilde natur tilbage – til glæde for en lang række insekter.

Solide og bæredygtige havemøbler

Gedebjerg_havebord_220.jpg

Gedebjerg Designs mål er at skabe æstetisk tiltalende og miljøvenlige møbler. Borde og bænke i Vestkyst-serien er enkle og tidløse, lavet af mahogni og galvaniseret stål og kombinerer naturlig skønhed med ekstraordinær holdbarhed. Disse møbler sikrer, at dit udendørsområde både er stilfuldt og miljøvenligt.

Mahogni er et eksklusivt og holdbart træ, der naturligt modstår råd og svamp. Galvaniseret stål tilføjer en moderne og stilfuld kontrast til træet og sikrer minimal vedligeholdelse.

Møblerne er produceret med grøn omtanke. Gedebjerg Design sikrer, at mahognitræet kommer fra bæredygtige skove, hvor der tages hensyn til genplantning og bevarelse af økosystemer.

Skab dit paradis med et hjemmehørende færdigbed

JespersPlanteskole_billede_til_alt.png

Transformér din have med et færdigt hjemmehørende plantebed. Fra forår til efterår blomstrer det med smukke farver og tiltrækker liv. Oplev summende insekter og syngende fugle – ren glæde i din egen baghave! Skab et harmonisk miljø, hvor naturens magi trives, og du kan finde ro midt i hverdagens travlhed. Lad din have være et smukt og bæredygtigt hjem for både dig selv og naturen. Lad os sammen skabe et paradis, hvor livet blomstrer, og drømme bliver til virkelighed.

Skab din drømmeoase med Lepong

Lepong _basiel-round-garden-table-nero-marquina.png

Efter en lang og grå vinter er sommeren endelig nær. Det betyder, at det er tid til at vække haven til live igen og skabe et uderum, hvor du kan slappe af og nyde de lyse aftener. Lepong tilbyder et bredt udvalg af havemøbler og indretning til udendørsarealerne, uanset om du er til et minimalistisk look eller et mere farverigt udtryk.

Lepong tilbyder havemøbler i forskellige materialer og prisklasser. Find klassiske havemøbler i teaktræ såvel som stilrene designs i aluminium. Hertil forefindes et udvalg af parasoller i forskellige designs såvel som pavilloner, der skaber en hyggelig atmosfære i haven.

Altansejl og solsejl fra CPH Sails

SPsails_solsejl.jpg

Cph sails skræddersyer altanafskærmning eller et solsejl til terrassen, haven, huset, butikken, lejligheden eller andre steder, hvor der er brug for lidt privatliv eller læ for vinden.

Altan-læsejl

Laves på mål efter ønske.

Dugtype – Dickson dugen / mange farver

100 % acrylic premium beskyttelse

5 års garanti på selve duge

Færdigsyet læsejl – 400 kr. pr. meter

Inkl. stål ringe/ strips eller Gjord spænde system for montering.

Solsejl

Dugtype – Soltis W 96 proof

100 % Uv beskyttelse

5 års garanti på selve duge

Færdigsyet solsejl – fra 500 kr. pr. m2

Laves på mål efter ønske.

Inkl. stål ringe og Radiale forstærkninger.