Blommer - lækre opskrifter med blommer

Blommer er en herlig spise – enten direkte fra træet eller butikken eller i lækre desserter som fx blommetrifli eller råsyltede på glas. Du kan bruge blommer i både det søde og salte køkken, i salater, tærter, kager, syltede og kogt til saft. Her på siden finder du vores bedste opskrifter med blommer...

Sensommer og efterår er lig med blommetræer, der bugner af søde solmodne blommer - meget ofte får fuglene lov til at spise dem, eller også ender de som smattet nedfaldsfrugt, og det er stor synd og skam!

For blommer kan bruges i alskens lækre retter, kager, salater, desserter og ikke mindst syltede, eller som marmelade eller tilbehør. Blommer er også en supergod ingrediens i både chutney og salsa. Og selvfølgelig som blommesaft, der kan kommes på flasker og nydes hele vinteren.

For slet ikke at tale om alle de skønne lager, tærter og crumbles du kan bage med friske blommer - eller de skønne desserter som f.eks. trifli, som du kan lave med blommer fra haven eller supermarkedet.

Så ligegyldigt om du er på jagt efter en god dessert med blommer, en opskrift på at henkoge blommer, en trifli, en crumble, en opskrift på blommemarmelade, eller noget helt sjette, så finder du det med garanti her på siden. Velbekomme og god fornøjelse med alle vores skønne opskrifter med blommer.