Blommetrifli

Blommetrifli

Brug bare pulver til cremen, så behøver du ikke tænke på æg eller salmonella, og smagen er o.k.

4 pers.

Blommetrifli 

  • 4 personer
  • ½ port. ovnkogte blommer (se opskrift her)
  • 4-8 savoyardi (ladyfingers)
  • Creme:
  • 2 past. æggeblommer (1 bæger)
  • 3 spsk. sukker
  • 2½ dl piskefløde
  • vaniljesukker

  1. Rør cremen sammen ved at piske æggeblommerne hvide og luftige med 3 spsk. sukker.
  2. Bland dem med 2½ dl piskefløde, der er pisket til skum, og krydr med vaniljesukker.
  3. Anret kager, blommer, lidt saft og al cremen i portionsglas og server straks.

Tip

Du kan evt. snyde lidt og bruge færdig kagecreme, så skal du blot blande 2 spsk. koldrørt kagepulver med 2 dl sødmælk.