Nu kommer der en ny version af Bagedysten: Skal du se med?

Nu kommer der en ny version af Bagedysten: Skal du se med?

Kender du en bageglad teenager, der gerne vil dele sine færdigheder med hele Danmark? Så er det nu, du skal prikke ham eller hende på skulderen.

For til efteråret starter DR optagelserne til Juniorbagedysten, og søger derfor deltagere mellem 12 og 16 år, der kan jonglere med fondant, mousser og macarons i den bedste sendetid.

Programmet ”Den store bagedyst” som vi kender det, har efterhånden kørt i 10 år, og nu er det så blevet de unge menneskers tur til at bage for åben skærm. Men selvom deltagerne er noget yngre, end de plejer, skal vi seere ikke forvente et lavere niveau. Til Ekstra Bladet siger redaktionschef på DR Kultur, Børn & Unge Eva Kvist:

"Idéen er, at det stadig skal være samme høje niveau på bagning og produktion. Det bliver ikke en light-produktion, og på den måde bliver det ikke 'børnet'. Det er hensigten at finde talentfulde børn og unge med et højt niveau”.

Hvem der trækker i dommerforklædet og vurderer de talentfulde unges amatørbagere, er ikke afgjort endnu, men kender du en glad ung amatørbager, der kunne tænke sig at være med, kan han eller hun melde sig til lige nu inde på DRs hjemmeside

Vi glæder os allerede til at følge med, når de unge mennesker indtager bageteltet. Klar – parat – bag!

Vigtig viden inden tilmelding

  • Optagelserne til programmet foregår over seks hverdage i september 2020 (uge 38, 39 og 40).
  • Optagelserne foregår i nærheden af Randers.
  • Du skal være mellem 12 og 16 år på optagetidspunktet for at deltage.
  • Har du lyst til at være med, så læs mere her