Sponsoreret indhold

Med måltider fra Factor er der altid tid til at spise godt

Har du også svært ved at finde tid og overskud til at få lavet god og nærende mad, når hverdagen er travl? Du virkelig gerne vil spise balanceret, men indkøb, madlavning og oprydning føles uoverskueligt.

Du vil også gerne følge en bestemt kost, men det tager alt for meget tid og energi at finde på interessante opskrifter og at lede efter ernæringsoplysninger og gode ingredienser.

Heldigvis behøver det slet ikke at være så besværligt. Med Factor kan du nyde god og nærende mad, selv når kalenderen er fuld. Alle dine måltider bliver leveret lige til døren – friske, færdigtilberedte og lige til at opvarme, På få minutter har du en lækker frokost eller aftensmad klar.

Spar 40 % rabat på første kasse og 20 % rabat på næste 4 kasser

Factors måltider er desuden udviklet af diætister og tilberedt af kokke, så du skal hverken gå på kompromis med kvalitet eller næring. Det gør det nemmere at nå dine kostmål, og samtidig får du tid tilovers. Det er virkelig win-win.

Der er altid 15 lækre og varierede måltider på menuen, så du kan gemme alle anstrengelserne til din træning eller arbejde. Factor giver dig muligheden for at vælge den kostretning, der passer allerbedst til dig: Keto, Vegetarisk, Pescetarisk, Chef’s Choice, Max 550 kcal eller Proteinrig.

Uanset om du nyder dine måltider derhjemme efter en lang dag eller tager dine måltider med på arbejde eller med på farten, så er du sikret et let og lækkert måltid med nøje udvalgte ingredienser. Menuen skifter hver uge, så det bliver aldrig kedeligt.

Factor er udviklet til sundhedsbevidste mennesker med en travl hverdag.

Spar 40 % rabat på første kasse og 20 % rabat på næste 4 kasser