Forlæng sensommeren med en skøn tærte

Forlæng sensommeren med en skøn tærte

Vrid det sidste ud af sæsonens bær og bag enskøn tærte - her med pecannødder ogbrombær, der sagtens kan erstattes med andre bær. Uhm!

PECANTÆRTE

Server med cremefraiche eller flødeskum og masser af friske brombær!

3 æg

225 g sukker

½ dl fløde

100 g smeltet smør

150 g mel

1½ tsk. bagepulver

Fyld:

150 g sukker

150 g smør

2 spsk mel

4 spsk fløde

200 g pecannødder

brombær til pynt

1. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt fløde og smør, og si derefter de tørre ingredienser i.

2. Hæld dejen i en tærteform, ca. 30 cm i diameter, og bag den i ca. 20 minutter ved 200 grader.

3. Kog alle ingredienser til fyldet ind til en ensartet konsistens. Arranger nødderne i et fint mønster på kagen, og hæld karamelmassen over, så den er jævnt fordelt.

4. Bag kagen yderligere 15 minutter ved 200 grader. Når kagen er afkølet, kan den evt. pyntes med brombær.