Croissanter med æggesalat og kaviar

Croissanter med æggesalat og kaviar

Skønne croissanter med lækkert fyld.

6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 rulle croissantdej
  • evt. 1 æg til pensling
  • 3 hårdkogte æg
  • 1 tsk dijonsennep
  • 4 spsk cremefraiche
  • 1 bdt purløg, fintsnittet
  • 1 lille glas kaviar eller ørredrogn (evt. 2 slags)
  • salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200grader. Rul dejen ud pået bræt og del den i destiplede trekanter.
  2. Ruldem let sammen og læg dem på en bageplademed bagepapir. Penslevt. med sammenpisketæg og bag croissanterne12-15 min.
  3. Pil æggene og hak demgroft. Rør dem sammenmed sennep, cremefraicheog purløg. Smagtil med salt og peber.
  4. Skær croissanterne opog fyld dem med æggesalaten.Top op medkaviar.