Grillet aubergine med myntedressing
Servér som tilbehør tilgrillet kød eller fisk,perfekt tilbehør til kyllingekebabmed hummus.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Myntedressing:
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 håndfuld friske mynteblade
- salt og peber
- Grillet aubergine:
- 1 stor aubergine
- 2 spsk. olivenolie
- Pynt:
- evt. friske mynteblade
- Myntedressing:
- Hak mynten, og rørden i yoghurten. Smag tilmed salt og peber. Laddressingen trække, mensauberginen griller.
- Auberginer:
- Skær auberginen itykke skiver, og pensldem let med olie. Grilldem på begge sider påen mellemvarm grill, tilde er møre og har et flotgrillmønster.
- Læg aubergineskivernepå et fad og drys medsalt. Dryp yoghurtdressingover og pynt evt.med mynte.