Grillet aubergine med myntedressing

Grillet aubergine med myntedressing

Servér som tilbehør tilgrillet kød eller fisk,perfekt tilbehør til kyllingekebabmed hummus.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Myntedressing:
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • salt og peber
  • Grillet aubergine:
  • 1 stor aubergine
  • 2 spsk. olivenolie
  • Pynt:
  • evt. friske mynteblade

  1. Myntedressing:
  2. Hak mynten, og rørden i yoghurten. Smag tilmed salt og peber. Laddressingen trække, mensauberginen griller.
  3. Auberginer:
  4. Skær auberginen itykke skiver, og pensldem let med olie. Grilldem på begge sider påen mellemvarm grill, tilde er møre og har et flotgrillmønster.
  5. Læg aubergineskivernepå et fad og drys medsalt. Dryp yoghurtdressingover og pynt evt.med mynte.