Sådan laver du chokosmørepålæg med smag af After Eight

Sådan laver du chokosmørepålæg med smag af After Eight

Elsker du (også) Nutella og andet lækkert slags chokoladesmør til brødet? Så vil du helt sikkert synes om dette hjemmelavede chokoladepålæg med mynte. Chokoladecremen er lavet af mørk chokolade og frisk mynte og smager meget som den populære After Eight chokolade. Og så er den meget nem at lave – se her, hvordan du selv kan lave chokosmør a la After Eight derhjemme. Mums!

1 glas

Total:12 minutter

Arbejdstid:10 minutter

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 125 g mørk chokolade
  • 50 g flormelis
  • 1 dl neutralt smagende olie (f.eks. vindruekerneolie)
  • 1 dl piskefløde
  • ca. 10 friske mynteblade (hakket)

Sådan laver du chokosmørepålæg med smag af After Eight:

  1. Hak chokolade i mindre stykker og kom det i en skål med flormelis, olie og piskefløde.
  2. Sæt skålen over en gryde med kogende vand (et vandbad) og rør massen sammen. Så snart den er ensartet, tilsættes hakket mynte. Smag, om det er passende krydret.
  3. Hæld chokoladepålægget i en skål eller et syltetøjsglas. Lad det blive fast i køleskabet.
  4. Brug det som pålæg på både hvede- og rugbrød. Holdbarheden er 5-6 dage.