Kartoffelmad med avocado og rejer

Kartoffelmad med avocado og rejer

Kartoffelmadder er en dansk klassiker. Anret kolde kogte kartofler på rugbrød, og top med alverdens lækkerier.

2 madder

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • 4 kolde, kogte kartofler
  • 2 skiver groft rugbrød
  • 2 modne avocadoer
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. cayennepeber
  • lidt salt og friskkværnet peber
  • 50 g kogte, pillede rejer
  • Drys: evt. dild

  1. Pil og udsten avocadoerne. Mos avocado med citronsaft med en gaffel eller i en blender. Krydr med cayennepeber, salt og peber.
  2. Fordél avocadomosen på hele eller halve skiver rugbrød.
  3. Læg skiver af kartofler på madderne. Læg rejer og evt. dild på toppen. Krydr med peber efter smag.