Kokoskage med honning og skyr

Kokoskage med honning og skyr

Denne kokoskage med honning og skyr er meget nem at lave.

8-10 pers.

Ingredienser

  • Kokoskage med honning og skyr
  • 150 g smør
  • 300 g sukker
  • ½ liter skyr
  • 300 g hvedemel
  • 100 g kokosmel
  • 5 spsk. dansk blomsterhonning
  • 2 spsk. stødt kanel
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 2 tsk. natron
  • Topping:
  • 150 g smør
  • 1 dl mælk
  • 250 g brun farin
  • 150 g kokosmel

  1. Smelt smørret. Rør smør og sukkersammen med en håndmikser.Kom skyr i. Tilsæt hvedemel, kokos,honning, kanel, ingefær og natron.Rør dejen sammen.
  2. Kom dejen i en bradepande (22 x32 cm) foret med bagepapir.3. Bag først kagen ca. 30 min. ved175 gr. på andennederste ovnribbe.
  3. Smelt smør, mælk og farin i en lillegryde. Kom kokosmelet i. Fordelblandingen over kagen. Bag kagenyderligere 25 min. på andennedersteovnribbe. Stik et spyd i kagen,er der rå dej på, skal den bage lidtlængere. Afkøl kagen.