Kokoskage med honning og skyr
Denne kokoskage med honning og skyr er meget nem at lave.
8-10 pers.
Ingredienser
- Kokoskage med honning og skyr
- 150 g smør
- 300 g sukker
- ½ liter skyr
- 300 g hvedemel
- 100 g kokosmel
- 5 spsk. dansk blomsterhonning
- 2 spsk. stødt kanel
- 2 tsk. stødt ingefær
- 2 tsk. natron
- Topping:
- 150 g smør
- 1 dl mælk
- 250 g brun farin
- 150 g kokosmel
- Smelt smørret. Rør smør og sukkersammen med en håndmikser.Kom skyr i. Tilsæt hvedemel, kokos,honning, kanel, ingefær og natron.Rør dejen sammen.
- Kom dejen i en bradepande (22 x32 cm) foret med bagepapir.3. Bag først kagen ca. 30 min. ved175 gr. på andennederste ovnribbe.
- Smelt smør, mælk og farin i en lillegryde. Kom kokosmelet i. Fordelblandingen over kagen. Bag kagenyderligere 25 min. på andennedersteovnribbe. Stik et spyd i kagen,er der rå dej på, skal den bage lidtlængere. Afkøl kagen.