Krydrede koteletter i fad
Her får du opskriften på de krydrede svinekoteletter med persille, citronbåde og sorte oliven.
4 personer
Ingredienser
- 8 fadkoteletter
- 2 tsk. garam masala eller karry
- salt og peber
- 2-3 persillerødder
- 4-5 gulerødder
- 2-3 spsk. olivenolie
- 25 g smør
- Persille, citronbåde og sorte oliven
- Brød f.eks. nann
Sådan gør du
- Krydr koteletterne med garam masala, salt og peber. Lad dem trække med saltet, mens du ordner rodfrugterne. Det gør dem mere saftige og smagfulde.
- Skræl persillerødder og gulerødder, og skær dem i tern. Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad. Vend olivenolie i. Krydr med salt og peber.
- Stil fadet i ovnen ved 200 gr. ca. 30 min. Vend gerne rundt i rodfrugterne efter halvdelen af stegetiden.
- Smelt smørret på en pande, til det er afbruset og gyldent. Brun koteletterne på hver side. Læg dem i fadet med rodfrugterne. Giv retten yderligere 10 min. Pynt retten med persille, citronbåde og oliven.