Lækre blåbærmazariner
En perfekt sød afslutning på en dag i det fri.
Blåbærmazariner
Tid:100 g marcipan
100 g sukker
50 g smør
2 æg
1 stang vanilje
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ dl mælk
250 g friske blåbær
50 g mandelflager til pynt
1. Tænd ovnen på 180 grader.
Annonse
2. Riv marcipanen, og rør den med sukker. Tilsæt smør, og rør det godt sammen. Rør æggene i et ad gangen.
3. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn i dejen, og vend forsigtigt med mel, bagepulver og mælk. Vend forsigtigt med blåbær.
4. Fordel dejen i 16 små silikonemuffinforme eller i 8 store. Drys med mandelflager.
5. De små kager bages i ca. 15 min., til de er gyldne. Mærk evt. efter med en kødnål. Hænger der dej ved, bages kagerne lidt længere tid. De store bages i ca. 25 min.