Lækre blåbærmazariner

Lækre blåbærmazariner

En perfekt sød afslutning på en dag i det fri.

Blåbærmazariner

Tid:

100 g marcipan

100 g sukker

50 g smør

2 æg

1 stang vanilje

120 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

½ dl mælk

250 g friske blåbær

50 g mandelflager til pynt

1. Tænd ovnen på 180 grader.

2. Riv marcipanen, og rør den med sukker. Tilsæt smør, og rør det godt sammen. Rør æggene i et ad gangen.

3. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn i dejen, og vend forsigtigt med mel, bagepulver og mælk. Vend forsigtigt med blåbær.

4. Fordel dejen i 16 små silikonemuffinforme eller i 8 store. Drys med mandelflager.

5. De små kager bages i ca. 15 min., til de er gyldne. Mærk evt. efter med en kødnål. Hænger der dej ved, bages kagerne lidt længere tid. De store bages i ca. 25 min.