Nem one pot pasta
Super nem pastaret, som du kan lave på 20 minutter. Alle ingredienserne til sovsen puttes i gryden og koger sammen med pastaen - og 1-2-3 så er der aftensmad på ingen tid. Se hvordan, du laver one-pot-pasta her:
Nem one pot pasta til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 courgette
- 400 g små daddel- eller blommetomater
- 300 g spaghetti
- 3 soltørrede tomater
- 3 basilikumkviste
- 1 tsk. chiliflager
- 1 tsk. urtesalt fra Herbamare
- 6 dl vand
- Tilbehør: parmesan
Sådan laver du one-pot med spaghetti
- Pil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg i tern. Skyl courgetten, og skær den i små bjælker. Skyl tomaterne, og halver dem.
- Kom de ordnede grøntsager og spaghetti op i en gryde. Tilsæt soltørrede tomater, basilikum, chiliflager og urtesalt.
- Hæld vand udover, og læg låg på gryden. Bring det hele i kog under høj varme. Kog i 10-12 minutter.
- Rør i gryden undervejs. Kog, til vandet næsten er fordampet og spaghettien er al dente (med bid i).
- Server med masser af friskhøvlet parmesan til.
Lækre opskrifter på one-pots
-
Nem one pot pasta
-
Aftensmad på 15 minutter: One pot med torsk
-
One pot: Rød currykylling med kål
-
Hot one-pot med svinekød
-
One pot: Sådan laver du lynhurtig lasagne i one pot
-
One pot: Gule ærter med rodselleri og bacon
-
One pot pasta med kødsovs
-
One pot: Hurtig paella med fisk
-
One pot: Kylling med bønner og kikærter