Pastafad med tomatsovs
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Koge/stege/bagetid: ca. 30 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 200 g bacon (små stykker)
- 2 løg (hakkede)
- 1 rød peberfrugt (tern)
- 500 g tørret pasta (f.eks. makaroni)
- 2 tsk groft salt pr. liter kogevand
- 2 dåser hele tomater (uden lage fra dåsen, hakkede)
- salt og peber
- 2-3 tsk vineddike
- Drys:
- parmesanost (revet)
- Sovs: Steg bacon i en tykbundet gryde, til fedtet er smeltet fra. Tilsæt løg og steg demklare i fedtet. Tilsæt derefter peberfrugt og steg i et par min. Tilsæt tomater og kog i et par min. Smag til med salt,peber og eddike.
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld den i et dørslag og bland medtomatsovsen.
- Hæld i et ovnfast fad og varm retten godt igennem ved 175 grader lige før servering. Servér med parmesanost.