Pastafad med tomatsovs

Pastafad med tomatsovs

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Koge/stege/bagetid: ca. 30 min.
  • Fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 200 g bacon (små stykker)
  • 2 løg (hakkede)
  • 1 rød peberfrugt (tern)
  • 500 g tørret pasta (f.eks. makaroni)
  • 2 tsk groft salt pr. liter kogevand
  • 2 dåser hele tomater (uden lage fra dåsen, hakkede)
  • salt og peber
  • 2-3 tsk vineddike
  • Drys:
  • parmesanost (revet)

  1. Sovs: Steg bacon i en tykbundet gryde, til fedtet er smeltet fra. Tilsæt løg og steg demklare i fedtet. Tilsæt derefter peberfrugt og steg i et par min. Tilsæt tomater og kog i et par min. Smag til med salt,peber og eddike.
  2. Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld den i et dørslag og bland medtomatsovsen.
  3. Hæld i et ovnfast fad og varm retten godt igennem ved 175 grader lige før servering. Servér med parmesanost.