Pastaret med tun og kapers
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 spsk saltede kapers
- 1+1 spsk olivenolie
- 1 dåse tunfisk (i olie)
- 1 citron (usprøjtet)
- 250 g kort pasta
- 250 g grønne bønner
- evt. parmesanost
- salt og peber
- Skyl kapersene fri for salt og tør dem i køkkenrulle. Rist dem sprøde på en pande med olie i ca. 5 min. oglæg dem til afdrypningpå køkkenrulle.
- Bryd tunfisken i lidt mindre stykker i en skål og tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal og 1 spsk citronsaft,salt og peber.
- Nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend bønnerne i pastagryden de sidste 5 min. af kogetiden. Hæld vandet fra, vend tunfiskeblandingeni og rund afmed olie.
- Anret i dybe tallerkner og drys de sprøde kapers over. Servér straks – evt. med parmesan.