Pasta med tun og kapers

Pastaret med tun og kapers

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 spsk saltede kapers
  • 1+1 spsk olivenolie
  • 1 dåse tunfisk (i olie)
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 250 g kort pasta
  • 250 g grønne bønner
  • evt. parmesanost
  • salt og peber

  1. Skyl kapersene fri for salt og tør dem i køkkenrulle. Rist dem sprøde på en pande med olie i ca. 5 min. oglæg dem til afdrypningpå køkkenrulle.
  2. Bryd tunfisken i lidt mindre stykker i en skål og tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal og 1 spsk citronsaft,salt og peber.
  3. Nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend bønnerne i pastagryden de sidste 5 min. af kogetiden. Hæld vandet fra, vend tunfiskeblandingeni og rund afmed olie.
  4. Anret i dybe tallerkner og drys de sprøde kapers over. Servér straks – evt. med parmesan.