Sådan laver du hjemmelavet ketchup

Sådan laver du hjemmelavet ketchup

HJEMMELAVET TILBEHØR:Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet ketchup.

HJEMMELAVET KETCHUP

1 kg tomater

3 æbler

2 store rødløg

1 dåse flåede tomater

1 spsk. salt

40 g rørsukker

80 g brun farin

1 dl æbleeddike

1 stilk løvstikke

evt. lidt vand

peber fra kværn

__________

1. Skær tomater, æbler og løg i grove stykker, og kom i en gryde sammen med resten af ingredienserne.

2. Lad det simre, indtil grønsagerne er kogt godt ud, og man kan samle det hele med en træske. Det tager ca. 40 minutter. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på.

3. Smag ketchuppen til med sukker, salt og peber. Du kan også blende massen, hvis du synes, den skal være helt uden klumper. Hæld ketchuppen på skoldede glas.

__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?

Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup

Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg

Sådan laver du sød sennep

Sådan laver du ristede løg

Sådan laver du salte dildagurker

Sådan laver du hjemmerørt remoulade

Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)