Sådan laver du hjemmelavet ketchup
HJEMMELAVET TILBEHØR:Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet ketchup.
HJEMMELAVET KETCHUP
1 kg tomater
3 æbler
2 store rødløg
1 dåse flåede tomater
1 spsk. salt
40 g rørsukker
80 g brun farin
1 dl æbleeddike
1 stilk løvstikke
evt. lidt vand
peber fra kværn
__________
1. Skær tomater, æbler og løg i grove stykker, og kom i en gryde sammen med resten af ingredienserne.
2. Lad det simre, indtil grønsagerne er kogt godt ud, og man kan samle det hele med en træske. Det tager ca. 40 minutter. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på.
3. Smag ketchuppen til med sukker, salt og peber. Du kan også blende massen, hvis du synes, den skal være helt uden klumper. Hæld ketchuppen på skoldede glas.
__________
VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du salte dildagurker
- Sådan laver du hjemmerørt remoulade
- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)