Svensk pølseret
Findes der noget bedre end svensk pølseret med pølser, kartofler og purløg på toppen? Her får du opskriften på en af vores absolutte favoritter - nemlig svensk pølseret!
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge/stegtid: 35 min.
- Fryse-egnet, men bedst frisklavet
- Ingredienser:
- 1 kg kartofler
- 8 wienerpølser
- 1 spsk smør
- 1 stort løg (hakket)
- 1 spsk paprika
- 1 lille dåse koncentreret tomatpuré (ca. 75 g)
- 2 dl piskefløde
- salt og friskkværnet peber
- Drys:
- 1 lille bundt purløg (klippet)
- Kog kartoflerne og pil dem. Skær de kogte kartofler og pølserne i mindre stykker.
- Smelt smør i en gryde eller dyb stegepande. Steg løgene klare i et par min., uden at de tagerfarve. Tilsæt paprika, tomatpuré og pølser,og lad det stege med ica. 3 min.
- Skru ned tiljævn varme og tilsæt kartofler og fløde. Lad retten koge i ca. 10 min., eller til den ergodt varm.
- Smag til med salt og peber. Drys med purløg ved servering.