Lækker toast med kejserhatte og oliventapenade
Nem og lækker opskrift på en skøn toast med svampe.
Toast til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g kejserhatte
- 1 rødløg
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. provencekrydderi salt og peber
- 100 g rucola
- 8 skiver landbrød
- 4 spsk. sort oliventapenade
- Pynt: 1 lille bakke karse
Sådan laver du toast med svampe
- 1. Skyl og tør svampene. Skær dem i skiver. Pil og skær rødløget i ringe.
- 2. Opvarm smør og olie på en pande. Svits løg og svampe sammen med provencekrydderi. Steg, til svampene får stegeskorpe. Krydr med salt og peber.
- 3. Skyl og tør rucola. Smør brødet med oliventapenade. Læg rucola, svampe og løg på brødet, og læg sammen til en sandwich.
- 4. Pensl overfladen af brødet med olivenolie. Rist i en toaster, til brødet får grillmærker, eller steg toasten sprød på en pande med olie og smør.
- 5. Steg i 3-4 min. på hver side. Pynt med karse.