Sponsoreret indhold

Lad dygtige kokke stå for nytårsmenuen i år

Lad dygtige kokke stå for nytårsmenuen i år

Nytårsaften er årets sidste mulighed for at dresse up og danse helt ind i det nye år. Hvis du vil have mest muligt ud af aftenen, kan du vælge at overlade ansvaret for middagen til professionelle, så du får tid til dine gæster. Her får du 9 forskellige madkreatører, der har sammensat lækre menuer, der kræver minimal indsats fra dig.

Denne artikel er sponsoreret af: Hotel Britannia, Timm Vladimirs Køkken, Sticks'n'Sushi, Almanak i Operaen, Ejby & Lindhardt Gastronomi, antOns, Kilden, Meyers & DiningSix

Det nye år er på vej, og det skal fejres! Nytårsaften kan det nemt tage sin tid både at krølle hår, lægge en flot makeup og sørge for, at outfittet står snorlige. Menuen må godt være festlig og luksuriøs, men det kræver tid og hårdt arbejde at få det hele til at gå op i en højere enhed. Du afkorter to-do-listen betydeligt, når du får andre til at stå for det hårde arbejde i køkkenet, så du kan bruge din tid på at nyde i stedet for at yde. Du finder noget for enhver smag på listen her.

Nytårsmenu fra DiningSix – alle gode nytårsfester starter med god mad

dininingSix_alt_for_damerne_640x450.jpg

DiningSix sørger for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. De garvede restauratører, der står bag en række populære restaurantkoncepter, tilbyder en overdådig tre-retters nytårsmenu, du næsten kan tilberede med hænderne på ryggen med de udførlige ’step-by-step’ videoguides.

Menuen byder på nytårstorsk i cremet hummerbisque, helstegt oksemørbrad med reduceret okseglace og sidst, men bestemt ikke mindst, en luftig cheesecake med syrlig hindbærcoulis. Menuen fås også vegetarisk.

De tre retter kan du få for 325 kr. per nytårsnæse i store dele af landet.

DiningSix scorer 4,6 på Trustpilot, så med en nytårsmenu herfra er du i trygge hænder.

Maden til årets sidste aften – Nytårsmenu fra Meyers

meyers.jpg

Meyers kokke har igen i år udviklet et brag af en nytårsmenu, der sætter et mindeværdigt punktum for 2023. Med råvarer fra øverste hylde og finesse og håndværk hele vejen fra første til sidste bid er du sikker på, at dine nytårsgæster går imponerede og mætte fra bordet.

Nytårsmenuen fås både som 3- og 4-retters menu, som I tallerkenanretter derhjemme.

Den klassiske 3-retters menu byder på:

  • Bisque af danske strandkrabber med pocheret sort hummer, bergamotte, variation af jordskokker og urter
  • Dansk, økologisk oksemørbrad med pommes rösti med Vesterhavsost og sort peber. Dertil endive, kraftig rødvinsglace og sort hvidløgspuré
  • En smuk chokoladekuppel fyldt med saltkaramel, hasselnødde- og chokolademousse med syltede brombær, chokoladebrownie, crumble på ristede hasselnødder og brombærgranité

Fjerde ret på den store menu er en mellemret bestående af boghvedevaffel med røget torsk, tomatemulsion, syltede rødløg og radiseskud.

Derudover kan du bestille en række tilvalg, hvad enten I har brug for ekstra småretter på bordet, appetizers til Dronningens nytårstale eller kransekagen til klokken tolv.

Menuerne fås både som klassisk og vegetarisk, og kan kombineres.

Vi leverer til døren i hele landet, dog kun brofaste øer.

Pris 3-retters: 399 kr. per kuvert / 4-retters: 499 kr. per kuvert.

Se de fulde menuer og bestil her.

Fejr nytåret midt i Danmarks hyggeligste have

Almanak-2.jpg

Fejr nytåret midt i Danmarks hyggeligste have, hvor KILDEN i haven byder på en elegant nytårsmenu med de flotteste råvarer, der kan opdrives. Nyd et batteri af østers, kaviar og kammuslinger, oksemørbrad med trøffelsauce og flotte vine fra Champagne, Bourgogne og Toscana.

Skål nytåret ind blandt venner og grønne vækster i vores hyggelige restaurant, og få første parket til Tivolis storslåede nytårsfyrværkeri. En spektakulær afslutning på året.

MENUPRIS: 1595,-

2 snacks

Østers, kaviar og trøffel

5 serveringer

Kammusling

Fisk og braiserede kalvehaler

Oksemørbrad m. trøffelsauce

Sød svampetoast

Æbler m. iscreme

Kransekage

TILHØRENDE VINEMENU: 1595,-

7 glas

Book jeres bord til nytårsaften her

Luksus til den store aften

antons.jpg

Hos antOns har de gjort alt for at samle et brag af smag til dig og dine gæster til årets sidste store aften.

Samtidig anerkendes vigtigheden i, at det skal være nemt for værten. Fremgangsmåden er super nem at gå til, så alle kan hygge sig uden stress. Det kræver erfaring, faglig stolthed og ekspertise.

Godt håndværk og topkvalitetsråvarer fra øverste hylde kendetegner altid catering fra antOns. Til nytår er der blot skruet endnu mere op for niveauet.

Se menuen og bestil her.

Læs vores gode anmeldelser fra trustpilot her.

Årets nytårsmenu – super nem håndtering og afhentning i drive in

Drøhse _ Lindhardt Gastronomi I_S.jpg

Ejby & Lindhardt Gastronomi tilbyder i år 4 dejlige menuer tilberedt med respekt for råvarer, kvalitet og forarbejdning.

3- eller 4-retters gourmetmenu og 3- eller 4-retters gourmetvegetarmenu.

De ved, at det er vigtigt, at det er så nemt og håndterbart som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten, når man står i det fine puds, og menuen skal serveres. Der er max. 15 minutters arbejde i køkkenet med disse menuer.

At starte aftenen med at vente i timevis på at få sin menu udleveret vil du ikke opleve her. De tilbyder en nem og smidig afhentning – du skal ikke engang ud af bilen. Se mere her

Nytår med byens bedste udsigt

almanak_operaen_unavngivet_42.jpg

Fejr nytåret på toppen af Operaen, hvor restaurant Almanak i Operaen byder på en ekstravagant nytårsmenu og byens bedste udsigt til nytårsfyrværkeriet.

Køkkenet har fundet havets smukkeste skatte frem i form af kaviar, østers, og pighvar, og serverer fantastiske vine fra bl.a. Champagne og Bourgogne.

Kl. 24.00 er der kransekage og Champagne til nytårsfyrværkeriet på terrassen med panoramaudsigt over byen og inderhavnen, inden I fortsætter ud i natten.

MENUPRIS: 1350,-

3 snacks

Østers

Kaviar og blinis

Hummer ”masala”

6 serveringer

Kammusling

Jomfruhummer

Pighvar

Due

Danske oste

Chokolademousse

Kaffe, the og 2 petit fours

Kransekage

TILHØRENDE VINMENU: 1350,-

8 glas

Book jeres bord til nytårsaften her

Nytår med Sticks'n'Sushi

sticks_ny.jpg

Sticks’n’Sushi har sørget for en festlig nytårsmenu til 2, men den kan også bruges som forret eller snacks til flere. Menuen indeholder blandt andet et Temaki-sæt – Temaki betyder håndrulle på japansk – som er en rulle, I laver ved bordet, mens I spiser.

Et sjovt og anderledes indslag, men vigtigst af alt – meget lækkert og friskt.

Menu:

- Spicy edamamebønner

- Hummerbisque med creme fraiche og purløg

- Kinoko Korokke; croquettes med svampe og trøffelstøv

- Hotate Ceviche; kammuslinger, lime, miso, chili, koriander, rødløg & kataifi

- Kani Bites; snekrabbe med sake-marineret ørredrogn

- Temaki-sæt; sprød nori, sushiris og hertil Yuzu-hummer, Miso-laks og Spicy tun

- Dessert; chokoladekugler med karamel & sesam, Miso & Poppet ris, Amarenakirsebær og Matcha-ganache

Pris for menu til 2 personer: 999 kr.

Læs mere her

Årets nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken

timmvladimirskkken_alt.jpg

Timm Vladimirs Køkken har i år sammensat en fantastisk 4-retters nytårsmenu inklusiv en skøn velkomstcocktail.

VELKOMSTCOCKTAIL

’Timm Collins’ med gin, citron, sukkersirup og grapefrugt

APPETIZER

Karamelliseret blomkålspuré med trøffel på sprød parmesankiks

FORRET

Asiatisk inspireret krabbebisque med stegte rejegyoza og kaffirlime-olie toppet med sennepsurt

HOVEDRET

Rosastegt oksekød med glaseret rødbede, bagt kartoffelkompot, vol-au-vent med cremet løgfyld og intens glace med kirsebær

DESSERT

Citrontærte med hvid chokolade- og pistacieganache samt sprød marengs med nytårsguld

495 kr. pr. person.

Der tilbydes også et vegetarisk alternativ samt vinmenu, brød og pizza.

Bestil her med landsdækkende levering eller til afhentning i Aarhus, Valby eller på Amager.

Luksuriøs nytårsaften: Forkæl dig selv på Hotel Britannia

britannia_sengogchampagne_640x450px_1.jpg

En uforglemmelig nytårsoplevelse venter på dig lige i centrum af Esbjerg omgivet af Vestkystens smukke natur. På Hotel Britannia kan du enten nyde et overdådigt 3-retters måltid i charmerende og elegante rammer på caféen Appetiit eller et gastronomisk fyrværkeri bestående af lækre snacks og en 6-retters menu på den eksklusive gourmetrestaurant Mundheld.

Uanset hvor du foretrækker at spise, inkluderer opholdet også en passende vinmenu, kransekage og bobler, overnatning i dobbeltværelse samt selvfølgelig en lækker morgenbuffet dagen derpå.

Glæd dig til en mindeværdig nytårsaften på Hotel Britannia. Book nu, og skab minder for livet.