Sponsoreret indhold

6 sommerbud til garderoben – komfort i varmt vejr

6 sommerbud til garderoben – komfort i varmt vejr

Se disse komfortable styles, der er skabt med omtanke og ansvarlighed

Det lune vejr giver et væld af muligheder, og lyst til at nyde naturen endnu mere. Ifør dig dine favoritter, fyld turtasken og kom afsted. I denne guide finder du et udvalg af styles, der passer til en række afslappede sommereventyr.

Materialer og designs, der er lavet med omtanke og tilbyder fantastisk komfort, fordi de netop skal være lette, sikre åndbarhed og fleksibilitet til dig.

Everyday Outdoor, navnet siger det hele – Her er beklædning, der passer til såvel livet i byen og på vandreture. Passende, når vejret er lunt, eller når du begiver dig til varmere himmelstrøg. Gå efter pålidelige materialer, som også har tekniske løsninger, der giver dig mest muligt fleksibilitet; justerbar benlængde eller skjorter med ekstra paneler.

Ovik_Hemp_Shirt_SS_W_14600160-113_C_MODEL_FJR_610x610.jpg

Övik Hemp Shirt er en kortærmet letvægtsskjorte til kvinder i en kølende blanding af hamp/lyocell. Skjorten sidder godt og er perfekt til daglig brug i varmt vejr. Dens rummelige snit, med en enkel båndkrave og skjult lynlåslomme, gør også denne skjorte ideel til rejsebrug. Vidste du for eksempel at en hampblanding bruger mindre vand under fremstillingen end traditionel bomuld, er mere slidstærk og tørrer hurtigt.

En anden style, der byder på komfort når varmen byder sig til, er Abisko Trekking Shirt. Stoffets evne til at transportere fugt væk og sørge for åndbarhed, gør at den føles kølende mod huden. Er solen hård mod nakken, kan skjortekraven løftes op, så du beskytter den sarte hud rundt om halsen.

Abisko_Trekking_Shirt_W_14600151-300_E_MODEL_FJR_610x610.jpg
square_Mood_SS24_Lindet-Charlotte_48A5837_EXP_2026_12_01_610x610.jpg

Leder du efter en buks, som du kan tilpasse afhængigt af dit aktivitetsniveau og de vejrforhold du er under, så kan Abisko Hike Trousers være en ven ude i det fri. En buksemodel, hvor buksebenet kan rulles op, når varmen melder sig. Buksen er designet med fokus på let vægt og funktionelle detajler, bl.a. stretch i taljen og multilommer. Et relaxed fit gør også buksen ideel til dine rejser.

Mood_SS24_Lindet-Charlotte_48A7986_EXP_2026_12_01_610x610.jpg

Med en god t-shirt går man aldrig fejl – her i en blød Hemp Blend kvalitet. Övik Hemp Blend T-shirt er en fin, kortærmet model til kvinder, lavet af hamp og økologisk bomuld, let og luftig til sommereventyret.

Husk hovedbeklædningen

Vindafvisende og hurtigtørrende kasket til vandreture om sommeren og til daglig brug. Syede ventilationshuller holder dig afkølet, og der er et integreret svedbånd indvendigt til at transportere fugt. Kasketten kan styles med dine favoritter på kryds og tværs, som du vil – og så er det jo bare et ekstra plus, at den hjælper med skygge, når solen er aktiv fremme.

square_Mood_SS24_Lindet-Charlotte_0947_EXP_2026-12-01_610x610.jpg

Find endnu mere inspiration i outdooruniverset, med en kollektion, der har fokus på  komfort i varmt vejr.