Sponsoreret indhold

Lad dine kurver erobre verden med disse lækre plus size-styles

Lad dine kurver erobre verden med disse lækre plus size-styles

Savner du også tøj, der omfavner din kurvede krop? Og vil du gerne stråle om kap med solen – både til hverdag og fest? Så får du her inspiration til, hvordan du kan opfylde alle dine modedrømme.

Din kurvede kvindekrop fortjener at blive fremhævet med de helt rigtige designs og materialer.

Skal din garderobe og din hverdag have et frisk pust, finder du på listen her syv forskellige plus size-universer, der har specialiseret sig i at tilbyde styles, der er skræddersyet til kvinder med kurver.

Forny sommergarderoben hos Zizzi – plus size-mode til enhver smag

Zizzi-_altfordamerne_zizzi.jpg

Kvinders kroppe er unikke, og derfor giver det heller ingen mening, at alle kvinder skal kunne passe ned i de samme konventionelle størrelser. Zizzi designer tøj, som sikrer kvinder en stilfuld og komfortabel garderobe til overkommelige priser. Her finder du både klassiske jakkesæt, flatterende slå-om-kjoler, festtøj – og tilmed sko, der er lavet til den bredere fod.

Zizzi er et populært valg, når det gælder tøj i størrelse 42-64, og vi forstår godt hvorfor. Hvis du ikke har lagt vejen forbi, så er det nu, hvor forårs- og sommerkollektionerne pryder hylderne både zizzi.dk og i de mange fysiske butikker.

Pluspige - Klæd dig, som den kvinde du er

pluspige_ny.png

Pluspige hjælper kvinder, som er større end gennemsnittet, med at blive klædt ordentligt og flot på. Med Danmarks bredeste udvalg af tøj til plussize kvinder er Pluspige ikke blot en webshop; brandet ønsker også at være en katalysator, et talerør og en fortaler for den naturlige kvindekrop – stor som lille.

Pluspige tror på, at alle skal klæde sig, som den de er.

Hver tirsdag kl. 19.30 samles Danmarks største plussize fællesskab om Pluspiges tirsdags-live på Facebook. 

Her præsenteres en masse lækre styles, til lige så lækre priser. Det er sjovt, underholdende og så får man en masse stylingstips til den kurvede krop

Meld dig ind i Facebook-gruppen, og bliv en del af Pluspige-fællesskabet.

Moderigtigt plus size-tøj til kvinder med skønne former

curved.dk_-_artikelbillede.jpg

Hos curved.dk har de specialiseret sig i og dedikeret sig til at tilbyde moderigtigt plus size-tøj til alle skønne kvinder med fortryllende former.

Deres imponerende sortiment af modetøj fra de førende danske tøjmærker er ikke blot kvalitetsbevidst og stilfuldt, men også yderst alsidigt og til gode priser.

Udover deres webshop curved.dk skinner deres fysiske butik, som er den største på Sjælland, som et paradis for skønne plus size-kvinder med det mest omfattende udvalg af lækkert tøj.

Hos curved.dk er det service, kvalitet og at kunne tilbyde kvinder det absolut bedste udvalg af plus size-modetøj, der driver dem hver dag.

Smuk, smukkere, S+

zusse (1).jpg

S+ by Zusse har skabt en sort eksklusiv stil til plus size-kvinder i en super lækker kvalitet, der former din stil, og som er nem at kombinere med alle styles på kryds og tværs. Stilen kan bruges hele året, til både sommer og vinter.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Zusse via hendes hjemmeside.

Hvad er plus size?

sigensgaard.jpg

Plus size er ofte en bred vifte af ”det kan jeg godt passe”, men plus size siger ikke noget om, hvilken facon og pasform tøjet henvender sig til.

Dorte Sigensgaard Kjeldsen, som er ejer af sigensgaard.dk, har med sine mere end 40 år inden for branchen et godt kendskab til faconer, mærker og sammensætning, og derfor findes der også både danske og udenlandske mærker i webshoppen. Forskelligheden på de fleste mærker ses ofte på faconer, og derfor er det utrolig vigtigt, når du shopper tøj, ikke kun at have fokus på størrelsen, men også se på beskrivelsen af selve produktet.

Derfor giver det god mening for webshoppen sigensgaard.dk at have den levende kundeservice, hvor du kan få råd, vejledning og en meget personlig betjening, som går hånd i hånd med den ugentlige live på Facebook hver onsdag kl. 19.

Både Mette Laumann og Dorte Sigensgaard, som begge arbejder hos sigensgaard.dk, har været butiksejere i mere end 35 år, hvor mottoet lyder: Et besøg hos sigensgaard.dk skulle gerne være den rene fornøjelse, hvor du er i højsædet.

Fylder du nok?

Unfold_design_uden_navn_1.png

Unfold Copenhagen er et dansk brand, der for to år siden satte sig for at udvide valgmulighederne for tøj til kvinder med kurver fra størrelse 40 til 54. Unfold opfordrer kvinder til at folde sig ud og fylde noget mere og ikke gå på kompromis, men i stedet søge tøj, der understreger deres budskab og personlige stil. Unfold Copenhagen designer tøj med afsæt i tidens internationale trends og tendenser – og altid med et feminint og klassisk element. Denne sommer finder du de skønneste sommerprint, lækre italienske hørstyles og limited edition styles i eksklusive tekstiler.

Venus & Mars XL

Venus_dameafdeling-mere-shopping-_940w.jpg

Venus & Mars XL er stedet for dig, der gerne vil have smart modetøj i store størrelser. De har et stort udvalg af plus size-tøj til kvinder i størrelse 42-56 og tøj til mænd i størrelse XL-8XL.

De tager hele tiden pulsen på de nyeste trends inden for modetøj og har kvalitetsmærker fra både Danmark og udlandet. De besøger de største internationale modemesser for at kunne tilbyde dig det nyeste plus size-modetøj fra førende modehuse verden over.

De stiller store krav til deres brands, for tøj i store størrelser kræver en god pasform, så en korrekt graduering er vigtig, når tøjet designes. Derfor har deres leverandører også mange års erfaring med design af plus size-tøj. Materialerne skal være af høj kvalitet, så tøjet både er stilfuldt og behageligt at have på. En del af deres mærker kan også betegnes som high end brands med fokus på den eksklusive del af plus size-moden.