Sponsoreret indhold

Søg ly i den nye begyndelses oase

Det er tid til forandring. Stress og kronisk træthed er nogle af vor tids største sundhedsudfordringer. Måske er du en af dem, der kæmper med disse eller lignende udfordringer?

Hos Lucia Care Clinic er der en vej til at få det bedre. Med lægefaglig viden, dybe menneskelige indsigter og erfaringer samt et hjertevarmt nærvær kan de hjælpe dig med at komme i balance og blive hel igen.

Lucia Care Clinic

En drøm der er gået i opfyldelse

Nanna Kirkebjerg er speciallæge i almen medicin og stifter af Lucia Care Clinic, der er en unik privatklinik, som forener konventionel medicin med integrative og holistiske tilgange til sundhed. Denne kombination sikrer dig en række dybdegående behandlings- og velværemuligheder, der fokuserer på hele dig og alt, hvad der nærer din sundhed i krop, tanker og følelser. Nanna Kirkebjerg har en tydelig passion og vision for klinikken:

“Lucia Care Clinic er en drøm, der er gået i opfyldelse. I dette enestående hus lever og ånder tilgangen og respekten for, at tanker, følelser, krop og adfærd påvirker hinanden, og at vores sundhed og velvære afhænger af interaktionen herimellem.”

Som leder af klinikken har hun sammensat behandlingsmetoderne og implementeret den nyeste forskning på området i klinikkens behandlinger – alt fra medi-yoga, breathwork, klangterapi, kunstterapi til naturterapi samt nyeste metoder inden for fascia release og kost. Lucia Care Clinic sammensætter de ideelle behandlingskombinationer, der passer til netop dine personlige behov og på den måde sikrer, at dit sanse-nervesystem beroliges optimalt. Dette kan også ske via samtaleterapi og forløsning af eventuelle tidligere traumer.

En holistisk tilgang til sundhed

Hos Lucia Care Clinic sætter de en ære i at omfavne dig og få dig “samlet i både krop og sind”, som Nanna Kirkebjerg beskriver det. For en stund bliver du afskærmet fra verden, du kommer i balance og får værktøjer, som du kan bruge i den virkelighed, du vender tilbage til. Uanset om det gælder længere behandlinger eller enkeltstående ”walk-ins”, vil du som gæst altid opleve det bedste af det bedste.

Lucia Care Clinic

Eksklusive faciliteter og personligt tilrettelagte programmer

De eksklusive faciliteter inkluderer værelser til overnattende gæster, hvilket giver dig mulighed for at fordybe dig fuldstændigt i et personligt tilrettelagt program. Den rolige atmosfære og de smukke omgivelser skaber en ideel ramme for helbredelse og refleksion.

Det er Nanna Kirkebjerg og hendes højtspecialiserede personales kald at tage imod dig og tage hånd om dig, så du selv kan finde balance, uanset om det er af lyst eller akut behov. Klinikken tilbyder mange værktøjer og muligheder og sørger altid for at tilrettelægge din behandling, så den matcher dit behov og din følelse, lyst og personlighed. Du vil altid mærke grundigheden, oprigtigheden, interessen og fagligheden i behandlingerne, da klinikken er optaget af at sikre dig størst muligt udbytte af et besøg eller ophold. Hos Lucia Care Clinic vil du mærke lækkerheden i ikke at skulle tænke på andet end bare at være dig selv på et sted, som er dragende og skabt til ro.

Et besøg hos klinikken handler ikke om at give afkald, men om at sige ja til livet og dyrke det gode. Du vil blive støttet i at mærke dig selv, give dig tid til dig selv og at føle dig i kontakt med din krop. Find ind til din passion, lyst og naturlige tilstand af harmoni –her har klinikkens sundhedsrødder nemlig hjemme. Herfra kan du fremelske dit fulde potentiale og blive hele dig.

Velkommen til Lucia Care Clinic.

Få mere information og et unikt tilbud lige her.

Lucia Care Clinic