Sponsoreret indhold

Få styr på dine smerter med den helt rigtige behandling

Hovedpine, tandpine, rygsmerter, dårlig søvn og et underskud af energi. Gå du rundt med daglige smerter, påvirker det helt sikkert dit hverdagsliv. Så tjek listen over kompetente behandlere her.

Ingen kan holde ud at gå rundt med daglige smerter – det påvirker rent ud sagt din livskvalitet. Derfor kan du her lade dig inspirere af listen over nogle af landets mange dygtige behandlere, så du forhåbentligt kan komme dine smerter til livs.

Helbredende migræneoperation

På Neurokirurgisk Smerteklinik er vi specialiserede i medicinsk og kirurgisk behandling af kroniske smerter. Vi hjælper vores patienter med bl.a. migræne, hovedpine, neuropatiske smerter, kæbespændinger samt led- og rygsmerter. 

Som de første i Danmark tilbyder vi den effektive migræneoperation, der foretages i lokalbedøvelse og uden indlæggelse. Operationen foretages på baggrund af den nyeste evidensbaserede forskning fra USA, hvor vi er uddannede.

Tom Christensen er speciallæge i neurokirurgi og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker til et liv uden smerter. Han er ekspert indenfor behandling af og operationer ved kranietraumer, nerversmerter samt hjerne-, ryg- og nakkesygdomme.

Sammen med administrerende direktør, cand.mag. i psykologi, Louise Roth driver Tom Christensen Neurokirurgisk Smerteklinik i både Aarhus og København.

Ring til os på 70 605 105 eller læs mere på Neurokirurgisk Smerteklinik.

Effektiv smertelindring med Celluma lysterapi

Det lyder måske som hokus pokus, men lys kan faktisk lindre smerte. Celluma bruger lysenergi til at trænge dybt ind i hud og led, hvor lyset reducerer inflammation og fremmer kroppens helingsproces. Systemet er både FDA-godkendt og CE-mærket. Celluma er dermed en sikker og effektiv løsning for dem, der oplever smerter fra gigt eller sportsskader som tennisalbue, golfskader. Se hele sortimentet her – brug koden ALT20 og få 20%.

Ved at stimulere smertelindring og collagen i led kan Celluma hjælpe med at lindre både akutte og kroniske smerter, så du kan få en hverdag uden smerter. Følg os på Instagram.

Lad ikke smerter styre dit liv

Konstante smerter, afbrudt nattesøvn, dårligt humør, flad på energi både fysisk og mentalt og utilstrækkelighed? En kronisk smertetilstand forringer livskvaliteten. Ofte i en sådan grad, at det kan være svært at overskue helt almindelige dagligdags gøremål, for ikke at tale om job, børn og kærlighedsliv. www.ldnklinikken og www.smerteklinik.nu er en (to-i-en) online speciallægepraksis, som behandler mennesker med kroniske smerter, som fx fibromyalgi, piskesmældslæsion, rygsmerter og andre smertetilstande samt senfølger af COVID.

Mange mennesker, som henvender sig til www.ldnklinikken.dk, er i morfinbehandling. Da LDN og Morfin ikke kan kombineres, guides patienterne ud af morfinbehandlingen, inden opstart af LDN. www.smerteklinik.nu tilbyder behandling med alle medikamenter indenfor smerteterapi inkl. cannabis.

Sygeplejerske Kirsten Bang har 17 års erfaring med behandling af mennesker med kroniske smertetilstande, i et tæt samarbejde med Stephan Alpiger, Ph.D , Dr.med og Nordic Diploma in Advanced Pain Management, som har det overordnede ansvar for behandlingen.

Lider du af kroniske smerter?

I Empanos smerteklinik tilbyder vi individualiseret og skræddersyet behandling. Vi har særligt specialiseret os i behandling af kroniske neuropatiske smerter, men tilbyder også behandling indenfor hovedpinespektret, kæbesmerter og kroniske smerter i bevægeapparatet.

Vi tilbyder almindelig medicinsk smertebehandling, herunder LDN behandling, men har specialiseret os i behandling af neuropatiske smerte med botulinumtoxin. Vi kan også tilbyde diagnostisk nerveblokade, behandling med Capsaicin (Chilli plaster) og behandling med Lidocain plaster.

Undersøgelse og behandling varetages af vores anæstesi- og smertelæge Martin Bitsch, som har erfaring fra Bispebjerg Hospital og Sjællands Universitetshospital, Køge. 

Ring til os for mere information på 30480844 eller besøg vores hjemmeside Empano Smerteklinik for at læse mere. 

Et sundhedsfagligt smerteterapeutisk tilbud

Psykomotoriske Terapeuter København tilbyder smertebehandlingsforløb, der læner sig op ad den nyeste forskning indenfor smertevidenskaben. Behandlingen henvender sig til alle smerteproblematikker, det være sig akutte smerter fra en ny skade eller længerevarende, kroniske smerter. Uanset, hvilken form for smerte klienten oplever, tilbyder klinikken en behandling, der kombinerer smerteforståelse, smertehåndtering samt beroligelse af den kropslige og mentale stressrespons som smerte forårsager.

Klinikken arbejder med de tanker, følelser eller forestillinger, der er forbundet med smerten, så patienten vil opnå større forståelse for sammenhængen mellem sine smerter, følelsesmæssige reaktioner og sit sociale liv. Derudover vil den enkelte klient blive vejledt i, hvordan vedkommende helt kan håndtere sine smerter i hverdagen, og hvordan han/hun med opmærksomhedsøvelser kan påvirke smerteoplevelsen, både på kort og på lang sigt.