Sponsoreret indhold

Kære Overgang…

Kære Overgang…

ALT for damerne åbner igen dørene til en salon fuld af viden, inspiration og hygge, når vi i samarbejde med Vichy tager fat om emnet: overgangsalderen.

Torsdag den 26. september 2024 afholdes ALT for damernes salon “Kære Overgang” i samarbejde med skønhedsbrandet Vichy.

Det bliver en inspirerende og oplysende aften for dig, der selv står midt i overgangsalderen – eller har en veninde, søster, mor eller kollega, der ønsker at vide mere om denne fase af livet.

Salonen afholdes på Østerbro i København, hvor vi har samlet et hold af stærke kvinder til at belyse emnet – både personligt og faktuelt.

Du kan læse mere om arrangementet, programmet og købe billetter her!

På aftenen kan du møde nedenstående kvinder.

Anne Louise Hassing, Skuespiller

imagelmmj.png

Foto: Presse

Skuespiller Anne Louise Hassing fik sin første hedetur i sminkestolen under optagelserne af Badehotellet og gik i flere år rundt med en lille lyserød blæser. Nu har Anne Louise Hassing skrevet en bog om overgangsalderen, som hun siden er kommet til at se som en transformation og en gave, selvom det også har været en rutsjebanetur af kontroltab, sårbarhed og identitetsskift.

Annamette Fuhrmann, Forfatter og Journalist

imagen8ml4.png

Foto: Presse

Annamette Fuhrmann gør en stor dyd ud af at hjælpe andre kvinder ved at dele ud af sine egne erfaringer, frustrationer og milepæle i forbindelse med overgangsalderen. Dette gør hun på sin Instagramkonto @fuhrmannshedetur og med sin aktuelle foredragsrække ”Hedetouren”.

Derudover er hun vært på ALT for damernes nye podcast, Kære Overgang, hvor hun sammen med kendte kvinder og nogle af Danmarks bedste fagfolk går tæt på fem vigtige forandringer i overgangsalderen.

Søs Wollesen, Læge

imagekoct.png

Foto: Presse

Søs Wollesen er læge med speciale i blandt andet overgangsalderen, hvordan kønshormoner påvirker kroppen og psyken, samt hvad man kan gøre for at genskabe balancen og styrke kroppen både i og efter overgangsalderen.

Dorthe Snejbjerg, Gynækolog

image5pods.png

Foto: Presse

Speciallæge og ph.d. i gynækologi og obstetrik, Dorthe Snejbjerg, deler glædeligt ud af sin ekspertviden om overgangsalderen, kvindesygdomme og livsstil. Dette gør hun på sin klinik og gennem sin Instagramkonto @gyndoktor.

Udover lærerige, inspirerende og underholdende talks med ovenstående kvinder, kan du i løbet af aftenen også glæde dig til let forplejning, muligheden for at stille alle dine spørgsmål og ikke mindst en goodiebag fyldt med lækre Vichy-produkter.

Du kan læse mere om arrangementet, programmet og købe billetter her!

Hør ALT for damernes podcast, Kære Overgang, her og bliv klogere på overgangsalderen og tiden før, under og efter menopausen.

Husk, du også kan følge med på vores hjemmeside og Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nye informationer og events.