Internationalt medie i svime over maden i smukt jysk område

Internationalt medie i svime over smukt jysk område

Forbes.com, der er kendt for sine mange lister over succesfulde mennesker, har udpeget Thy og Mors som et område, man skal holde øje med, hvis man kan lide spændende mad.

Danmark og Norden i det hele taget har i mange år fået opmærksomhed for den spændende mad, der bliver kokkereret her.

Derfor er vi efterhånden også vant til, at store, internationale medier roser og anbefaler restauranter i Danmark, men normalt er det alligevel hovedstadsområdet, der løber med det meste af omtalen.

Sådan er det dog ikke nu. Denne gang er det Thy og Mors, som Forbes.com retter sit lys imod. Det gør mediet i en stor artikel med overskriften ’Danmarks overraskende nye hotspot for mad er ikke, hvor du tror, det er’.

Whisky og fisk

Det er især Thy og Mors’ fiske-, skalddyrs- og destilleritraditioner, der bliver fremhævet i den omfattende guide, hvor både gamle og nye initiativer bliver fremhævet.

Alt.dk har tidligere skrevet flere guides til Thy og Nordvestjylland i det hele taget, og flere af dem har vi samlet herunder:

Her kan du for eksempel få inspiration til din aktive ferie i Nordvestjylland – hvad enten du er mest til vandring, surfing, mountainbiking eller dejligt daseri.

Er du mere fokuseret om Klitmøller, som er blevet kendt som ’Cold Hawaii’, fordi så mange surfere tager dertil, så har vi denne guide. Her er det Josephine Bredsted, der er gift med en mand, der har boet i området længe, som fortæller om sine guldkorn til området.

Har du kun 24 timer at spendere derovre, kan du søge inspiration i den her artikel, hvor du kan læse om, hvad du skal spise og se på dit døgn i det nordvestjyske.

Er du allerede velbevandret i Thy og Mors’ lækkerier? Så kan du her læse, hvorfor New York Times mener, at du bør besøge Odense i 2023.